Odbojkarska zveza Slovenije
 
Tine Strosar

GEN-I VOLLEY TESNO IZGUBIL

Odbojkarice Gen-i Volleyja so morale na prvi tekmi velikega finala državnega prvenstva priznati premoč Nova KBM Branik. Mariborčanke so bile na gostovanju v Novi Gorici uspešnejše z 2:3 (-23, 15, -10, 23, -18).

Preberi več
Tine Strosar

GEN-I VOLLEY - SIP ŠEMPETER 3:0

Gen-i volley je prvi finalist letošnjega državnega prvenstva. Novogoričanke so SIP Šempeter še drugič premagale z rezultatom 3:0 ( 20, 17, 23).

Preberi več
OK SIP Šempeter

GORIčANKE PREMOčNE ZA ŠEMPETRANKE

V prvi tekmi polfinala za ženske sta se med seboj pomerila prvouvrščena ekipa po rednem delu GEN-I Volley in SIP Šempeter, ki je v četrtfinalu izločil ekipo Formula Formis. Z 0:3 (-15,-18,-20) so bile boljše Novogoričanke.

Preberi več
CEV

TURKINJE PREMOčNE ZA GEN-I VOLLEY

Odbojkarice Gen-i Volleyja so tudi na povratni tekmi polfinala pokala CEV Challenge morale priznati premoč turškemu Aydinu. Tokratna tekma se je končala z rezultatom 3:1(14, -20, 22, 19) v korist gostiteljic.

Preberi več
Tine Strosar

GEN-I VOLLEY - CALCIT VOLLEY 3:0

Odbojkarice Gen-i Volleyja so na zadnji tekmi rednega dela odbojkarskega prvenstva premagale Calcit Volley in še enkrat več potrdile prvo mesto na lestvici. Od tekmic so bile boljše s 3:0 (18, 16, 25).

Preberi več
Tine Strosar

TURKINJE BOLJŠE LE ZA ODTENEK

Odbojkarice Gen-i Volleyja so morale na današnji polfinalni tekmi evropskega pokala CEV Challenge priznati premoč turškemu Aydinu. Tekma se je končala po dobrih dveh urah razburljive igre, z rezultatom 2:3 (19, -25, -23, 16, -8) v korist gostij.

Preberi več
Aleš Oblak

GORIČANKE PO FINALE, ACH VOLLEY ŠE ZADNJIČ

Odbojkarice Gen-i Volleyja danes, ob 18. uri, v Novi Gorici, čaka pomembna tekma polfinala evropskega pokala Challenge proti turški ekipi Aydin BBSK. Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana se bodo prav tako ob 18. uri, z obračunom proti Chaumontu, poslovili od Lige prvakov.

Preberi več
Barut Damijan

ANKARAN HRVATINI - GEN-I VOLLEY 0:3

Na tekmi 17. kroga 1A. DOL za dekleta v Kopru je evropski Gen-I Volley gladko, z 0:3 (-15, -4, -10), premagal Ankarančanke.

Preberi več
Tine Strosar

GEN-I VOLLEY V POLFINALU EVROPSKEGA POKALA

Odbojkarice Gen-i Volleyja so na povratni tekmi četrtfinala evropskega pokala CEV Challlenge Cup, s 3:0 (18, 14, 20) premagale švicarsko ekipo VC Kanti Schaffhausen in se uvrstile v polfinale, med najboljše štiri ekipe v tekmovanju.

Preberi več
GEN-I Volley

ZASLUŽENA ZMAGA GEN-I VOLLEYA V ŠVICI

Odbojkarice Gen-i Volleyja so na prvi tekmi četrtfinala evropskega pokala CEV Challenge v gosteh premagale švicarski Kanti Schaffhausen. Z zmago z 1:3 (-22 -20, 12, -19) so si pred povratno tekmo v Novi Gorici na široko odprle vrata v polfinale.

Preberi več