Odbojkarska zveza Slovenije
 
GEN-I Volley, Formula Formis

ODLIČEN ZAČETEK SLOVENSKIH PREDSTAVNIC

Odbojkarice Formule Formisa in GEN-I Volleyja so z odliko začele evropsko sezono. Rogožanke so v evropskem pokalu Challenge na domačem igrišču odpravile madžarski Vasas Obudo, Novogoričanke pa so bile v gosteh uspešnejše od slovaškega Strabaga.

Preberi več
Aleš Oblak

ŽOK LJUTOMER - GEN-I VOLLEY 0:3

V 5 krogu 1. A DOL za ženske sta se srečali ekipi ŽOK Ljutomer in GEN-I Volley. Z 0:3 ( -12, -11, -14) so bile uspešnejše Primorke.

Preberi več
Marjana Zdovc Sporer / GEN-I Volley

ROGOŽANKE PRVE NA EVROPSKEM PARKETU

S kvalifikacijskimi tekmami se danes začenja tekmovanje v evropskem odbojkarskem pokalu Challenge, v katerem bomo imeli Slovenci štiri predstavnike. Prve se bodo v boj za uvrstitev v glavni del izločilnih bojev podale odbojkarice Formule Formis.

Preberi več
Tine Strosar

GEN-I VOLLEY - CALCIT VOLLEY II 3:0

Ponovna zmaga Gen-i Volley-ja s 3:0 ( 25:8, 28:26, 25:20) proti novinkam v 1.A DOL ekipi Calcit volley II.

Preberi več
Tine Strosar

GEN-I VOLLEY : LUKA KOPER 3 : 0

V tretjem krogu 1. državne odbojkarske lige, so članice ekipe Gen-i volley v domači dvorani z rezultatom 3:0 (12, 11, 13) premagale Koprčanke.

Preberi več
Tine Strosar

GEN-I VOLLEY - SIP ŠEMPETER 3:0

Na drugi tekmi v 1.A DOL za ženske je Gen-i volley brez večjih težav opravil s tekmicami iz Šempetra. Tekma se je končala z rezultatom 3:0 (16, 18, 14).

Preberi več
OZS

FORMULA FORMIS - GEN-I VOLLEY 0:3

V derbiju 1. kroga 1. A DOL za ženske sta se srečali ekipi Formula Formis in GEN-I Volley. Z 0:3 (-21, -22, -20) so bile uspešnejše gostje iz Nove Gorice.

Preberi več
OK Gorica

ODBOJKARICE GEN-I VOLLEY ZAČELE S PRIPRAVAMI

Danes so s pripravami začele novogoriške odbojkarice, ki se z okrepljeno ekipo ambiciozno podajajo v novo sezono. Prvi del priprav bodo do konca avgusta opravile v športni dvorani v Prvačini, septembra pa se bodo preselile v novogoriško mestno dvorano.

Preberi več