Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Črnuče

ČRNUčE - ŠOšTANJ TOPOLšICA 3:2

V 5. krogu 1. DOL za moške se je v Črnučah domača ekipa pomerila z vodilno ekipo zelene skupine, Šoštanj Topolšica. V četrtem letošnjem dvoboju teh ekip so tokrat prvič zmagali Črnučani, in sicer s 3:2 (17:25, 25:23,19:25,25:14,15:11).

Preberi več
Aleš Oblak

SWATYCOMET ZREčE - ATK GROSUPLJE 2:3

V 8. krogu 1. DOL zelene skupine za ženske sta se srečali ekipi Swatycomet Zreče in ATK Grosuplje. Z 2:3 (17, -15, 11, -20, -13) so bile uspešnejše gostje, ki so se veselile pomembne prvenstvene zmage.

Preberi več
Aleš Oblak

SPET JE VSE V ROKAH PRINCESK

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so po domači zmagi nad ekipo Roto-Kema Puconci spet v igri za končno drugo mesto v zeleni skupini 1A. DOL za ženske. Do konca sta še dva kroga, v svoji zadnji domači tekmi pa bodo v petek, ob 20. uri, gostile Ankaran-Hrvatine.

Preberi več
Aleš Oblak

SEZONO KONčATI NA TRETJEM MESTU

Odbojkaricam prve ženske ekipe Calcit Volleya se polfinalna obračuna z Novo KBM Branikom nista izšla po njihovih željah. Na obeh tekmah so bile boljše Mariborčanke, Kamničanke pa bodo po desetih letih spet igrale tekmo za končno tretje mesto.

Preberi več
Damijan Barut

ANKARAN HRVATINI – LJUTOMER 3:0

V 8. krogu prvoligaškega tekmovanja za obstanek, so si Ankarančanke z zmago 3:0 (18, 14, 20) proti ekipi Ljutomera, zagotovile prvoligaški status tudi v naslednji tekmovalni sezoni.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY - ROTO-KEMA PUCONCI 3:0

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so v osmem krogu zelene skupine 1A. DOL za ženske doma premagale ekipo Roto-Kema Puconci s 3:0 (21, 21, 14).

Preberi več
Pixabay

PROTIDOPINšKI PROGRAM ZDAJ PREKO SPLETA

Slovenska antidoping organizacija v sklopu nacionalnega protidopinškega programa in strategije preventivnega delovanja v slovenski šport uvaja spletno izobraževanje (e-learning).

Preberi več
Aleš Oblak

PRVA TEKMA FINALA LJUBLJANčANOM

Na prvi finalni tekmi za naslov državnega prvaka sta se v Hali Tivoli pomerila stara znanca – ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley. Za izrazitega favorita veljajo Ljubljančani, a Kamničani so pokazali, da ne bodo poceni prodali svoje kože. Domači so slavili tesno, s 3:2.

Preberi več
klubi

V MALI ODBOJKI ZNANI VSI POLFINALISTI

Minuli vikend so potekali turnirji repasaža v mali odbojki za dečke in deklice, skozi katere so se najboljše ekipe uvrstile v polfinale, med osem najboljših ekip v državnem prvenstvu. Po vsej Sloveniji smo spremljali tudi turnirje za mesta.

Preberi več
klubi

PRED DEčKI IN DEKLICAMI POLFINALE IN FINALE

Z zadnjimi turnirji A in B lig se je zaključil redni del državnega prvenstva za starejše dečke in deklice, pred mladimi odbojkarji in odbojkaricami so zdaj le še polfinalni obračuni in veliki finale.

Preberi več