Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V POKALNEM TEKMOVANJU ZNANE ČETRTFINALISTKE

S tekmami osmine finala se je zaključil prvi del tekmovanja za Pokal Slovenije za ženske, v katerem so že nastopile vse najboljše slovenske ekipe. Slednje bomo zdaj spremljali v boju za najvišja mesta, saj je znanih že vseh osem četrtfinalistk.

Preberi več
OK Kamnik

SOBOTNA ZMAGA ZA SPODBUDNO NADALJEVANJE

Odbojkarice prve ženske ekipe Calcit Volleyja se bodo v soboto ob 17. uri svojim navijačem po uvodni tekmi srednjeevropske lige Mevza v letošnji sezoni prvič predstavile še v domačem prvenstvu.

Preberi več
Aleš Oblak

V ŠTIRIH DNEH DVAKRAT Z ANKARANČANKAMI

Pred odbojkaricami druge ženske ekipe Calcit Volleyja je prvo letošnje gostovanje v 1. DOL za ženske. v soboto ob 19. uri v koprski dvorani OŠ Antona Ukmarja pomerile z ekipo Ankaran Hrvatini.

Preberi več
FIVB

POKERŠNIK IN PLAHUTNIK V IRANU DO 5. MESTA

Slovenska odbojkarja na mivki, Danijel Pokeršnik in Gašper Plahutnik, sta na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki v Bandar Anzaliju v Iranu osvojila 5. mesto. Naša druga predstavnika, Matevž Berk in Iztok Novak, se nista prebila skozi kvalifikacije.

Preberi več
OK Kamnik

OKREPLJENA KRKA V PETEK V KAMNIKU

Odbojkarji Calcit Volleyja so z zmago v lokalnem derbiju v Kranju uspešno začeli letošnjo sezono, v kateri se odkrito spogledujejo tudi z naslovom državnega prvaka. Svojim navijačem se bodo prvič predstavili v petek ob 19.30, na srečanju proti novomeški Krki.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI V OLIMPIJSKIH KVALIFIKACIJAH

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca si je z dobrimi rezultati v zadnjih letih na svetovni lestvici FIVB zagotovila položaj, ki ji prinaša možnost, da nastopi v kvalifikacijah za olimpijske igre, ki jih bo leta 2020 gostil Tokio.

Preberi več
Gregor Čiček

PO DRUGEM KROGU NEKAJ EKIP ŠE NEPORAŽENIH

Minulo nedeljo smo v državnem prvenstvu za kadete in kadetinje spremljali tekme 2. kroga kvalifikacij za uvrstitev v A in B ligo. Mladi odbojkarji in odbojkarice so se izkazali z dobrimi predstavami, počasi pa že postaja jasno, katere ekipe so letos najmočnejše.

Preberi več
FIVB

PRITOŽBA FRANCOZOV SPREMENILA UVRSTITVE NA SP

Svetovno prvenstvo v odbojki za moške, ki se je 30. septembra zaključilo v Italiji in Bolgariji, so slovenski odbojkarji sprva končali na 9. mestu, skupaj z Iranom, Francijo in Nizozemsko. Nekaj dni kasneje je bila lestvica spremenjena, saj je FIVB ugodila pritožbi Francozov.

Preberi več
Klemen Brumec

TRIJE PRVOLIGAŠI IN ODKRIT BOJ ZA PRVAKA

Tehnološki center Skupine Triglav, Triglav Lab, ki obiskovalcev nudi vpogled in možnost uporabe inovativnih digitalnih rešitev, se je danes vsaj nekoliko obarval v značilno modro barvo Calcit Volley.

Preberi več
ŽOK Triglav Kranj

ŽOK TRIGLAV KRANJ - PREVALJE 3:1

V soboto, 13. oktobra 2018, smo bili priča prvi tekmi 1.B DOL v Kranju, na kateri sta se pomerili ekipi ŽOK Triglav Kranj in Prevalje. S 3:1 v nizih so bile uspešnejše gostiteljice.

Preberi več