Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

LJUBLJANČANI SI ŽELIJO POLNE TRIBUNE

Pred današnjo tekmo Lige prvakov so predstavniki ACH Volleyja Ljubljana in Zenita iz Saint Petersburga medijem zaupali svoja razmišljanja pred odbojkarskim obračunom. Slovenski prvaki si poleg dobre igre želijo tudi polne in glasne tribune v Tivoliju.

Preberi več
Aleš Oblak

NA FINSKO PO UGODEN IZID

Pred zaključnim turnirjem pokala Slovenije, ki bo konec tedna v Kanalu, čaka odbojkarje Calcit Volleyja še prva tekma drugega kroga pokala Challenge v 2500 km oddaljenem Kuopiu. Tekma proti Sava Volley Kuopiu, trenutno drugouvrščeni ekipi finskega prvenstva, bo jutri, ob 17.30.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIČANKE PROTI NEMŠKEMU AACHNU

Odbojkarice Calcit Volleyja bodo v torek, ob 20. uri, odigrale še svojo zadnjo tekmo v športni dvorani Kamnik v letu 2018. V prvi tekmi drugega kroga pokala Challenge bodo gostile nemško ekipo Ladies in Black Aachen, ki je v prvem krogu izločil portugalsko ekipo Famalicao/Leica.

Preberi več
Aleš Oblak

PROTI ŠEMPETRČANKAM NA VSO MOČ

V sredo so se morale odbojkarice Calcit Volleyja pošteno potruditi, da so po petih nizih zaostale tekme 8. kroga 1A. DOL za ženske strle odpor Formule Formisa. A zanje ni počitka, v soboto bodo pred svojimi gledalci ob 17. uri v 9. krogu državnega prvenstva gostile SIP Šempeter.

Preberi več
Aleš Oblak

TUDI V MARIBORU ŽELIJO UŽIVATI V IGRI

Najmlajša ekipa v 1A. DOL za ženske je v soboto prišla do pomembne zmage v Puconcih, s katero je po polovici rednega dela prvenstva na sedmem mestu. Odbojkarice druge ekipe Calcit Volleyja v soboto čaka nova zahtevna preizkušnja, saj bodo gostovale pri Novi KBM Branik.

Preberi več
Aleš Oblak

V LOKALNEM DERBIJU NI FAVORITA

Odbojkarji Calcit Volleyja so se morali v sredo dodobra potruditi, da so v petem krogu srednjeevropske lige premagali Posojilnico Aich/Dob, ki je lani v finalu zaključnega turnirja premagala prav kamniško ekipo.

Preberi več
Aleš Oblak

DOBLJANI SO PREMAGALI TUDI ACH VOLLEY

Za odbojkarje Calcit Volleyja vse do zaključnega turnirja pokala Slovenije, ki bo med 21. in 23. decembrom v Kanalu, ne bo premora. V sredo, 12. decembra, se bodo v petem krogu srednjeevropske lige, ob 20. uri, v ŠD Kamnik pomerili z ekipo Posojilnica Aich/Dob.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA VRNITEV NA DRUGO MESTO

Le dobrih deset dni potem, ko so v pravi drami in zmagi v zlatem nizu odbojkarice Calcit Volleyja v četrtfinalu pokala Slovenije izločile Formulo Formis, se bosta ekipi v sredo, 12. decembra, ob 19. uri, v VŠD Hoče pomerili v zaostali tekmi osmega kroga 1A. DOL.

Preberi več
Aleš Oblak

DOKAZATI, KDO SI ZASLUŽI DRUGO MESTO

V četrtek so se odbojkarji Calcit Volleyja vrnili iz Švice s povratne tekme prvega kroga pokala Challenge, v soboto, ob 19.30, pa bodo v športni dvorani Kamnik v devetem krogu 1. DOL za moške gostili Maribor, ki ima na prvenstveni lestvici na drugem mestu trenutno točko več.

Preberi več
Aleš Oblak

V POKALU SO V PUCONCIH ŽE SLAVILE

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so minulo soboto prišle do pomembne zmage proti Ljutomeru, v soboto, 8. decembra, pa imajo v devetem krogu 1A. DOK za ženske v Puconcih priložnost, da na prvenstveni lestvici prvi del končajo na sedmem mestu.

Preberi več