Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

KAMNIčANI šE VERJAMEJO V PREOBRAT

Tudi na drugi finalni tekmi končnice 1. DOL za moške so slavili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, vendar so v taboru Calcit Volleyja čvrsto odločeni, da podaljšajo boj za naslov državnega prvaka.

Preberi več
Aleš Oblak

KAMNIčANI BODO POTREBOVALI POMOč NAVIJAčEV

Na prvi finalni tekmi končnice 1. DOL za moške so bili odbojkarji Calcit Volleyja na pragu prve letošnje zmage nad ACH Volleyjem, vendar svoje priložnosti niso izkoristili. Kar jim ni uspelo na prvi tekmi, bodo skušali storiti na drugi finalni tekmi.

Preberi več
Matic Eržen

LEGENDA JE NAZAJ

Poleti je padla odločitev, da se želi posvetiti študiju. Decembra smo se mu na tekmi Ligi prvakov v Tivoliju zahvalili za neverjetnih 16 sezon v oranžnem dresu, več kot pol od tega jih je preživel v vlogi vzornega kapetana.

Preberi več
Aleš Oblak

SPET JE VSE V ROKAH PRINCESK

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so po domači zmagi nad ekipo Roto-Kema Puconci spet v igri za končno drugo mesto v zeleni skupini 1A. DOL za ženske. Do konca sta še dva kroga, v svoji zadnji domači tekmi pa bodo v petek, ob 20. uri, gostile Ankaran-Hrvatine.

Preberi več
Aleš Oblak

SEZONO KONčATI NA TRETJEM MESTU

Odbojkaricam prve ženske ekipe Calcit Volleya se polfinalna obračuna z Novo KBM Branikom nista izšla po njihovih željah. Na obeh tekmah so bile boljše Mariborčanke, Kamničanke pa bodo po desetih letih spet igrale tekmo za končno tretje mesto.

Preberi več
Aleš Oblak

JUTRI UVOD V FINALNO SERIJO

Prva tekma petega zaporednega finala med ACH Volleyjem Ljubljana in Calcit Volleyjem se bo pričela jutri, v sredo, 10. aprila, ob 18. uri v dvorani Tivoli.

Preberi več
Aleš Oblak

V FINALU BO NOVA ZGODBA

Tudi peto zaporedno sezono se bosta v finalu končnice 1. DOL za moške pomerili ekipi ACH Volleyja in Calcit Volleyja. V vseh letošnjih medsebojnih obračunih, tudi v finalu pokala Slovenije, so bili boljši aktualni slovenski državni prvaki.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA ZAčETEK POTRDITI TRETJE MESTO, POTEM …

Druga ženska ekipa Calcit Volleyja je imela v minulem krogu lepo priložnost, da bi se utrdila na drugem mestu in bila do konca zelene skupine odvisna samo od svojih izidov. Žal se varovankam Francija Obolnarja ni izšlo, čeprav so vodile z 2:0 v nizih, vendar zanje ni počitka.

Preberi več
Aleš Oblak

MED ZMAJE SE VRAčA MATEJ KöK

Po uspešno odigrani sezoni pri severnih sosedih na Dobu se bo v novi sezoni slovenskim prvakom znova pridružil 22-letni sprejemalec Matej Kök.

Preberi več
Aleš Oblak

Z DOVOLJ ENERGIJE V GROSUPLJE

Druga ženska ekipa Calcit Volleyja je v sredo zabeležila še četrto zaporedno zmago v zeleni skupini 1A. DOL za ženske, s katero so še naprej na drugem mestu, vendar z istim številom točko kot tretjeuvrščeni ATK Grosuplje.

Preberi več