Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY OBAKRAT V POKALU CHALLENGE

Čeprav so odbojkarji in odbojkarice Calcit Volleyja na zasluženem odmoru, pa to ne velja za vodstvo kluba, ki sestavlja ekipe za novo sezono. V njej bo imel kamniški klub kar tri ekipe v 1. DOL, dve v ženski in eno v moški.

Preberi več
Aleš Oblak

OBE ŠEMPETRSKI EKIPI Z ISTIM POKROVITELJEM

Čeprav je tudi v Šempetru v Savinjski dolini v teh dneh pri ljubiteljih športa v ospredju svetovno nogometno prvenstvo v Rusiji, v tamkajšnjem odbojkarskem klubu, ne sedijo križem rok.

Preberi več
MOK Krka

MLADINSKA REPREZENTANTA V MARIBORU

V odbojkarskem klubu Maribor se sestavljajo še zadnje kocke za sezono 2018/2019. Ekipa, ki je pred dnevi odigrala še zadnjo prijateljsko tekmo v sezoni 2017/18, in sicer proti mladinski reprezentanci Irana, je odšla na zaslužen počitek. A to ne pomeni, da v klubu počivajo.

Preberi več
Aleš Oblak

ŠTALEKAR OSTAJA ZVEST CALCIT VOLLEYJU

Dvaindvajsetletni Korošec Sašo Štalekar bo tudi v prihodnji sezoni branil barve kamniškega Calcit Volleyja. Slovenskemu reprezentantu po koncu sezone ni manjkalo ponudb iz tujine, a 214 centimetrov visoki orjak slovenske lige se je odločil za podaljšanje sodelovanja s Kamničani.

Preberi več

KARMEN KOČAR SE VRAČA “DOMOV”

Slovenska odbojkarica in nekdanja reprezentantka Karmen Kočar se po osmih letih igranja v tujini vrača v Slovenijo. V sezoni 2018/19 bo okrepila vrste slovenskih prvakinj, Nove KBM Branik iz Maribora.

Preberi več
Aleš Oblak

MATIJA JEREB ZNOVA ČLAN CALCIT VOLLEYJA

Slovenski odbojkarski reprezentant Matija Jereb bo kariero nadaljeval pri slovenskih podprvakih, Calcit Volleyju. V vrste kamniškega moštva se bo preselil iz Salonita Anhovo.

Preberi več
CEV

S SLOVENSKIMI PRVAKI PODALJŠAL ŠE PURIĆ

Občasni slovenski odbojkarski reprezentant Diko Purić ostaja v vrstah slovenski prvakov, ACH Volleyja Ljubljana. Srednji bloker je pogodbo podaljšal še za eno leto.

Preberi več
OK Maribor

TUDI KOŠENINA IN HERMAN OSTAJATA V MARIBORU

Iz odbojkarskega kluba Maribor so sporočili, da sta pogodbi podaljšala še dva odbojkarja, Alan Košenina in Aljaž Herman, ki bosta tako tudi v sezoni 2018/2019 nosila majico prvoligaša iz Maribora.

Preberi več
Calcit Volley

CALCIT VOLLEY Z NOVIM TRENERJEM

Za krmilom Calcit Volleyja bo odslej sedel Aleš Hribar, dosedanji pomočnik Gašperja Ribiča, ki je le nekaj dni nazaj sporočil, da se, vsaj za nekaj časa, umika iz trenerskih vod.

Preberi več
Aleš Oblak, OK Luka Koper

PO KOTNIKOVI V CALCIT VOLLEY TUDI TINA KAKER

Tudi ženska ekipa Calcit Volleyja počasi sestavlja ekipo za novo sezono. Po Nini Kotnik, ki je zadnjo sezono in pol igrala za Formulo Formis, je kamniške vrste okrepila še Tina Kaker.

Preberi več