Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA ZAČEL S PRIPRAVAMI

Za aktualne državne in pokalne prvake je konec počitka. Že prejšnji ponedeljek so pričeli z intenzivnimi pripravami na novo sezono, v kateri se bodo pod taktirko novopečenega trenerja Andreja Urnauta dokazovali tudi v elitni evropski Ligi prvakov.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCIT VOLLEY MISLI RESNO

Kamniške odbojkarske ekipe so dokaj hitro zaključile s poletnim odmorom in začele s pripravami na prihajajočo sezono 2018/19. Že deset dni se skupaj potijo člani prve moške ekipe, v tem tednu pa so z delom pričele še preostale tri članske ekipe.

Preberi več
OK Triglav Kranj

KRANJČANI ZAČELI S PRIPRAVAMI

Poletni odmor od dvoranske odbojke je minil in odbojkarji Triglava sopričeli s pripravami na novo sezono v 1. DOL. Klub je za prihajajočo sezono sklenil sodelovanje z blagovno znamko Hiša na kolesih. Kranjska ekipa se bo tako v sezoni 2018/19 imenovala "Hiša na kolesih Triglav".

Preberi več
OK Kamnik

ZAČENJAJO TUDI ROZMANOVE VAROVANKE

Prvi moški ekipi Calcit Volleyja, ki je s pripravami na novo sezono začela pred tednom dni, in drugi ženski ekipi, ki je v polnem pogonu od ponedeljka, se bo v četrtek pridružila še prva ženska kamniška ekipa.

Preberi več
OK Kamnik

POGUMNO V NOVO SEZONO

V sezoni 2018/19 bo Calcit Volley v 1. DOL za ženske prvič igral z dvema ekipama. Ob prvi ekipi, ki je v minuli sezoni tekmovanje končala na drugem mestu, se je po nekaterih odpovedih najboljšim slovenskim klubom pridružila še druga kamniška ekipa.

Preberi več
OK Maribor

MARIBORČANI ZAČELI PRIPRAVE NA NOVO SEZONO

Odbojkarski klub Maribor je včeraj začel s pripravami na sezono 2018/2019. V prejšnji sezoni je članska ekipa državno prvenstvo zaključila na 5. mestu, 5. je bila tudi v pokalnem tekmovanju. Po končani sezoni je bilo dogajanje v klubu pestro tako pri prihodih kot odhodih igralcev

Preberi več
Calcit Volley

ZAČELI BODO Z MINI VATERPOLOM

Odbojkarji Calcit Volleyja se bodo danes ob 19. uri zbrali na uvodnem sestanku na igriščih za odbojko na mivko Pod skalco, le uro pozneje pa se bodo preselili nekaj metrov stran na kamniški bazen, kjer se bodo pomerili v mini vaterpolu.

Preberi več
MOK Krka

NOV TRENER IN DVE OKREPITVI PRI KRKI

Tudi v Moškem odbojkarskem klubu Krka so letos zavihali rokave in nekoliko premešali kader za prihodnjo sezono, pri čemer so uspeli zadržati večino nosilcev igre.

Preberi več
GEN-I Volley

SESTRI MARUŠIČ ODSLEJ ZA CALCIT VOLLEY

Slovenske odbojkarske podprvakinje, ekipo Calcit Volley, sta okrepili dvojčici Marušič. Devetnajstletnici v Kamnik prihajata iz Nove Gorice. Špela igra na mestu podajalke, Polona je sprejemalka.

Preberi več
Aleš Oblak

MAJA FORŠTNARIČ ŠE TRETJO SEZONO V ŠEMPETRU

Enaindvajsetletna odbojkarica Maja Forštnarič bo še naprej igrala za slovenskega prvoligaša Alianso Šempeter, ki se bo v sezoni 2018/19 imenoval SIP Šempeter.

Preberi več