Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Kamnik

SOBOTNA ZMAGA ZA SPODBUDNO NADALJEVANJE

Odbojkarice prve ženske ekipe Calcit Volleyja se bodo v soboto ob 17. uri svojim navijačem po uvodni tekmi srednjeevropske lige Mevza v letošnji sezoni prvič predstavile še v domačem prvenstvu.

Preberi več
Aleš Oblak

V ŠTIRIH DNEH DVAKRAT Z ANKARANČANKAMI

Pred odbojkaricami druge ženske ekipe Calcit Volleyja je prvo letošnje gostovanje v 1. DOL za ženske. v soboto ob 19. uri v koprski dvorani OŠ Antona Ukmarja pomerile z ekipo Ankaran Hrvatini.

Preberi več
Klemen Brumec

TRIJE PRVOLIGAŠI IN ODKRIT BOJ ZA PRVAKA

Tehnološki center Skupine Triglav, Triglav Lab, ki obiskovalcev nudi vpogled in možnost uporabe inovativnih digitalnih rešitev, se je danes vsaj nekoliko obarval v značilno modro barvo Calcit Volley.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

PRED SLOVENSKIMI PRVAKI PRVA TEKMA

V nedeljo se bo za slovenske prvake, odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana pričela nova sezona. Njihov prvi nasprotnik v prvem krogu državnega prvenstva bo na domačih tleh v Tivoliju lani tretjeuvrščeni Salonit Anhovo. Tekma se bo pričela ob 19. uri.

Preberi več
OK Kamnik

V ŠEMPETRU BO VSE PREJ KOT LAHKO

Za odbojkarice Calcit Volleyja se sezona ni začela obetavno, saj so obe tekmi v srednjeevropski ligi Mevza izgubile, za nameček bodo v nadaljevanju igrale brez Katje Mihevc. Časa za obžalovanje ni veliko, že v soboto, ob 19. uri, ekipo čaka gostovanje pri SIP Šempetru.

Preberi več
OK Kamnik

ZA UVOD PROTI DRŽAVNIM PRVAKINJAM

Za drugo žensko ekipo Calcit Volleyja bo sobota prav poseben dan, saj bo prvič zaigrala med najboljšimi slovenskimi klubi, njihov nasprotnik pa bo aktualni državni prvak Nova KBM Branik.

Preberi več
OK Kamnik

ŽE V KRANJU POTRDITI SVOJO KAKOVOST

Za odbojkarje Calcit Volleyja je bila minula sezona srebrna, saj so v državnem prvenstvu, pokalnem tekmovanju in v srednjeevropski ligi Mevza tekmovanje končali na drugem mestu. V novi sezoni je prišlo do spremembe na trenerski klopi, nov pa je tudi kapetan ekipe, Maxson Pereira.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

PRIČAKOVANJA PODOBNA KOT VSELEJ

V odbojkarskem klubu ACH Volley Ljubljana so pripravili novinarsko konferenco, na kateri so predsednik kluba Rasto Oderlap, športni direktor Aleš Jerala, trener Andrej Urnaut in kapetan Matija Pleško predstavili načrte in cilje za sezono 2018/19.

Preberi več
ACH Volley Ljubljana

MONZA USPEŠNEJŠA OD SLOVENSKIH PRVAKOV

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so se v Bormiu na turnirju Step Volley Cup pomerili z italijanskim prvoligašem, Vero Volley Monza. Kvaliteten nasprotnik je tokrat prikazal vse svoje adute in bil s 3:1 (14, 23, 21, -17) boljši od slovenskih prvakov.

Preberi več
OK Črnuče

TURNIR OB OTVORITVI NOVE DVORANE V ČRNUČAH

Ljubljana je to jesen dobila novo sodobno večnamensko športno dvorano v Črnučah, kjer bodo domače tekme igrale vse selekcije OK Črnuče od otroških pa do prvoligaške.

Preberi več