Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

VSA POZORNOST ZDAJ NA DOMAČE PRVENSTVO

Po dobri igri na povratni četrtfinalni tekmi pokala Challenge, v kateri so morale odbojkarice Calcit Volleyja še drugič priznati premoč Saugelli Monzi, se bodo aktualne slovenske pokalne zmagovalke že v petek, v 16. krogu 1A. DOL za ženske, pomerile z ekipo Ankaran Hrvatini.

Preberi več
Klemen Brumec

ZAUSTAVITI NALET ČRNUČANOV

Do konca rednega dela državnega prvenstva so še trije krogi, v petek, 15. februarja, pa se bodo odbojkarji Calcit Volleyja v 16. krogu 1. DOL za moške doma pomerili s Črnučami. Tekma se bo začela ob 20. uri, v športni dvorani Kamnik.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA DANES PROTI NEMCEM

Na drugi domači tekmi Lige prvakov bodo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana v Tivoliju gostili nemški Friedrichshafen, ki ga vodi selektor aktualnih svetovnih prvakov, Poljakov – Vital Heynen.

Preberi več
Klemen Brumec

ODBOJKARJI CALCIT VOLLEYJA SPET DOBRODELNI

Plemenita poteza odbojkarjev Calcit Volleyja in njihovih navijačev. Z donacijo bodo kamniškim učencem pomagali postati pomorščaki.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARSKI SPEKTAKEL V KAMNIKU

Sreda bo v Kamniku dan za odbojko, kajti ne zgodi se ravno pogosto, da v enem najbolj odbojkarskih mest v Sloveniji gostuje italijanska ekipa. Pa ne samo ena, kajti Calcit Volley ima kot edini klub v Evropi v četrtfinalu pokala Challenge žensko kot moško ekipo.

Preberi več
Aleš Oblak

TEKMO SAMOZAVESTNO IN BORBENO

Druga ženska ekipa Calcit Volleyja, ki je trenutno na osmem mestu prvenstvene lestvice, bo v 15. krogu 1A. DOL za ženske v soboto gostila Luko Koper. Tekma se bo začela ob 16.30 v športni dvorani Kamnik.

Preberi več
Aleš Oblak

V KANALU ZA POTRDITEV DRUGEGA MESTA

V sredo so odbojkarji Calcit Volleyja doživel hladen tuš v zadnji tekmi rednega dela srednjeevropske lige, ko so morali priznati premoč Mladosti iz Zagreba, toda za kamniško ekipo bo veliko pomembnejši sobotni obračun 15. kroga 1. DOL s Salonitom Anhovo.

Preberi več
Aleš Oblak

URNAUT NI VEČ TRENER ACH VOLLEYJA

Iz ACH Volleyja Ljubljana so sporočili, da Andrej Urnaut ni več trener prvega moštva najboljšega slovenskega kluba zadnjih let. Do konca letošnje sezone bo na trenerskem stolčku sedel Matija Pleško.

Preberi več
Aleš Oblak

IZKORISTITI PRILOŽNOST, ČE SE BO POKAZALA

Odbojkarice Calcit Volleyja so se, podobno kot kamniška moška ekipa, po petih letih spet uvrstile v četrtfinale pokala Challenge. V njem se bodo pomerile z italijansko ekipo Saugella Monza, ki bo tudi gostitelj njihovega prvega obračuna, ki se bo začel v torek, ob 19. uri.

Preberi več
Aleš Oblak

Z ZAČETNIM UDARCEM NAD RUSKE VELIKANE

Serijski slovenski prvaki, odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, bodo danes v Ligi prvakov gostovali pri Zenitu iz Sankt Peterburga. Vendar pa tudi Rusi ne bodo tisti pravi domačini, saj bosta ekipi tekmo odigrali v Moskvi.

Preberi več