Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

V EVROPSKIH TEKMOVANJIH ŠEST PREDSTAVNIKOV

V evropskih odbojkarskih pokalih CEV in Challenge bo slovenske barve zastopalo pet ekip, Nova KBM Branik, Calcit Volley, Formula Formis in GEN-I Volley pri ženskah ter Calcit Volley pri moških. Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana bodo igrali v prestižni Ligi prvakov.

Preberi več
Aleš Oblak

V 1. DOL BREZ ZGORNJE GORENJSKE

Vodstvo odbojkarskega kluba Zgornja Gorenjska je sporočilo, da zaradi pomanjkanja sredstev in domačega kadra prva članska ekipa ne bo več nastopala v 1. Državni odbojkarski ligi.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

V LIGI PRVAKOV PRVIČ TRIJE SLOVENSKI KLUBI

Slovenski prvaki, odbojkarji ACH Volley Ljubljana, bodo v sezoni 2018/19 nastopili neposredno v skupinskem delu lige prvakov. Naše prvakinje, odbojkarice Nove KBM Branik, bodo nastopile v kvalifikacijah, prav tako kot tudi moška ekipa Calcit Volleyja.

Preberi več
OK Šoštanj, Calcit Volley

ŠOŠTANJ TOPOLŠICA IN CALCIT VOLLEY II V 1.DOL

V sezoni 2018/19 bomo v odbojkarskem prvenstvu predvidoma lahko spremljali kar 95 ekip. Pri moških se bo v treh ligah, v 1., 2. in 3. DOL, med seboj merilo 42 moštev, pri ženskah bo v 1. A, 1. B, 2. in 3. DOL tekmovalo 55 ekip.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA ŠE PETNAJSTIČ PRVAK

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so dobili še tretjo tekmo finalne serije državnega prvenstva proti Calcit Volleyju in se veselili še petnajstega naslova slovenskih prvakov.

Preberi več
Matic Klanšek Velej

KAMNIČANI ZDAJ ZAOSTAJAJO ZA DVE ZMAGI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v drugi finalni tekmi končnice pred svojimi navijači morali priznati premoč ACH Volleyja, ki je zmagal s 3:0 (20, 22, 18). Ljubljančani zdaj vodijo z 2:0 v zmagah, tretja finalna tekma pa bo na sporedu v torek.

Preberi več
Blaž Weindorfer

ODBOJKARJI SALONITA DO BRONA

V Murski Soboti po izenačenju v nizih na 2:2 srečnejši Salonit, ki se tako tudi po drugi zmagi v malem finalu proti Panviti Pomgrad veseli tretjega mesta v aktualni sezoni, na svoj račun pa so tokrat prišli predvsem gledalci. Panvita Pomgrad : Salonit Anhovo 2:3 (15, -19, -24, 2

Preberi več
OK Salonit Anhovo

SALONITU PRVA TEKMA ZA 3. MESTO

Kanal, 18. aprila - Odbojkarji Salonita Anhovo so na prvi tekmi za 3. mesto v 1. DOL za moške v Kanalu premagali ekipo Panvita Pomgrad z rezultatom 3:0 (24, 19, 13). Druga tekma v boju za bron bo na sporedu v soboto 21.04. v Murski Soboti.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - CALCIT VOLLEY 3:0

Na prvi tekmi finala državnega prvenstva sta se v dvorani Tivoli srečala ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley. Tokrat so bili s 3:0 (20, 18, 16) boljši gostitelji, ki so v domačem prvenstvu zabeležili še 26. zaporedno zmago.

Preberi več
Nova KBM Branik

NOVA KBM BRANIK DO 15. NASLOVA PRVAKINJ

Odbojkarice Nove KBM Branika so pred 1.500 domačimi navijači še tretjič v finalu državnega prvenstva premagale Calcit Volley, tokrat s 3:0 (23, 18, 15), in osvojile svojo 15. lovoriko.

Preberi več