Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

ZADNJI KROG BO ODLOČIL O VSEH FINALISTKAH

V državnem prvenstvu v mali odbojki so pred dekleti le še zadnji turnirji območnega prvenstva in območnih final, bolj ali manj pa je že znano, katere ekipe se bodo v letošnji sezone podale v boj za naslov državnih prvakinj. Pri dečkih smo tokrat spremljali 2. krog repasaža.

Preberi več
klubi

TEKMOVANJE V A LIGAH SE PREVEŠA V ZAKLJUČEK

S tekmami 3. kroga v A ligah se je minulo nedeljo nadaljevalo državno prvenstvo za starejše dečke in deklice, turnirju pa so ta vikend potekali tudi v B ligah.

Preberi več
klubi

PRED ZADNJIMI KROGI IN OBMOČNIM FINALOM

V okviru državnega prvenstva v mali odbojki smo minulo soboto spremljali še enega zadnjih krogov območnega tekmovanja za deklice, vse bližje so zadnje dejanje skupinskega dela in finalne tekme po regijah.

Preberi več
klubi

V A LIGAH ŽE DRUGI KROG, ZAČELE SO SE B LIGE

Minulo nedeljo smo lahko po Sloveniji spremljali turnirje za državno prvenstvo v kategoriji kadetinj in kadetov. Na sporedu so bile tekme 2. kroga v A ligah, začelo pa se je tudi tekmovanje v B ligah.

Preberi več
klubi

PRVIČ NA TEKMAH TUDI NAJMLAJŠI ODBOJKARJI

Prvič v letošnji sezoni so na parket stopili najmlajši odbojkarji in odbojkarice in odigrali prve tekme v sklopu državnega prvenstva v mini odbojki.

Preberi več
klubi

V A LIGAH DRUGIČ, V B LIGAH ZA UVOD

Minulo nedeljo se je nadaljevalo državno prvenstvo za starejše dečke in deklice. V A ligah so bile večinoma na sporedu tekme 2. kroga, tekmovanje se je s prvimi tekmami začelo tudi v B ligah.

Preberi več
klubi

ZNANIH VEČINO FINALISTK MALE ODBOJKE

Mladi odbojkarji v kategoriji male odbojke so še drugič v letošnji sezoni stopili na parket in odigrali obračune 2. kroga tekmovanja, na sporedu je bil tudi repasaž, pri deklicah pa se je tekmovanje nadaljevalo s tekmami 4. kroga območnega dela prvenstva.

Preberi več
klubi

ZA KADETI IN KADETINJAMI ŽE PRVE TEKME A LIG

S tekmami drugega dela državnega prvenstva se je včeraj nadaljevalo tekmovanje v kategoriji kadetov in kadetinj. Ekipe v A ligah so se podale v boj za najvišja mesta, moštva v B ligah pa si bodo prav tako skušala priigrati čim boljše uvrstitve.

Preberi več
Klemen Brumec

MARIBORČANKAM NASLOV MLADINSKIH PRVAKINJ

Na zaključnem turnirju državnega prvenstva za mladinke so odbojkarice Nove KBM Branika s 3:1 (25, 16, -18, 13) premagale domači Calcit Volley in s tem ubranile lanskoletni naslov. Tretje mesto je osvojil Krim I, ki je bil z 2:1 (23, -18, 14) boljši od SIP Šempetra.

Preberi več
Gregor Čiček

DEČKI IN DEKLICE ZNOVA NA PARKETU

Minuli vikend so se na odbojkarska igrišča po novoletnem premoru vrnili starejši dečki in deklice, ki so odigrali 1. krog A in B lig državnega prvenstva.

Preberi več