Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Luka Koper, Ljubljana Volley

MLADE ODBOJKARICE ŠE ZADNJIČ LETOS

S turnirju 3. kroga se je minulo soboto nadaljevalo državno prvenstvo v mali odbojki za deklice, prvič pa so na parket stopili tudi dečki.

Preberi več
Gregor Čiček, ŽOK Škofja Loka

KVALIFIKACIJE DEČKOV IN DEKLIC ZAKLJUČENE

Z zadnjimi turnirji kvalifikacij je zaključen prvi del državnega prvenstva v kategoriji starejših dečkov in deklic in tako so zdaj znane tudi vse ekipe, ki se podajajo v boj za naslov državnih prvakov. Ekipe, ki se niso uspele uvrstiti v A lige, bodo s tekmovanjem nadaljevale v B

Preberi več
VC Portorož, Ankaran Hrvatini

KVALIFIKACIJE KADETOV IN KADETINJ ZAKLJUČENE

Zadnji turnirji kvalifikacij za A ligo v okviru državnega prvenstva za kadete in kadetinje so nam prinesli ekipe, ki se bodo v letošnji sezoni borile za državna naslova.

Preberi več
OK Žužemberk, OK Kamnik

V MLADINSKI PRVENSTVU LE ŠE ZAKLJUČNI TURNIR

Včeraj so potekali polfinalni turnirji DP za mladince, ki so nam prinesli ekipe, ki se bodo borile za letošnje naslove. Pri fantih bodo to Brezovica, Maribor, SIP Šempeter in Panvita Pomgrad, pri dekletih Calcit Volley, Nova KBM Branik, SIP Šempeter in OD Krim I.

Preberi več
Gregor Čiček, OD Vital Ljubljana

MLAJŠE ODBOJKARICE SPET NA PARKETU

Mlade odbojkarice so minulo soboto znova preizkusile parket in se med seboj pomerile na turnirjih za državno prvenstvo v mali odbojki. Dečki s tekmovanjem še niso začeli, jih pa prve tekme čakajo v soboto, 15. decembra.

Preberi več
OK Kamnik

KAMNIŠKE MLADINKE ZANESLJIVO V FINALE

V dvorani OŠ Stranje je v organizaciji OK Kamnik potekal eden od dveh polfinalnih turnirjev mladinskega državnega prvenstva. Prvo mesto so prepričljivo osvojile odbojkarice Calcit Volley-ja, na finalnem turnirju bo igrala tudi Nova KBM Branik, ki je odpravila Zreče.

Preberi več
OK Formula Formis

PRVI DEL PRVENSTVA PRI KONCU

Prvi del državnega prvenstva za starejše dečke in deklice, ki poteka v okviru kvalifikacijskih turnirjev za uvrstitev v A ligo, je skoraj že pri koncu, znana pa je tudi že večina ekip, ki se bodo podale v boj za državna naslova.

Preberi več
Klubi

PRVIČ NA PARKETU TUDI MLAJŠE DEKLICE

Minulo soboto so prvič v letošnji sezoni na parket stopile mlajše deklice, ki so nastopile v 1. krogu območnega prvenstva. V boj za državni naslov se je v osmih regijah podalo kar 65 ekip.

Preberi več
Klubi

PRVI DEL TEKMOVANJA KADETOV SKORAJ PRI KONCU

Kvalifikacije za A ligo v prvem delu državnega prvenstva za kadete in kadetinje se počasi bližajo h koncu, saj je pred mladimi odbojkaricami in odbojkarji večinoma le še en krog tekmovanja. Tako je že znana večina ekip, ki jih bomo lahko spremljali v A in B ligah.

Preberi več
Gregor Čiček

ZA DEČKI IN DEKLICAMI ŽE 3. KROG KVALIFIKACIJ

V državnem prvenstvu starejših deklic in dečkov smo minulo nedeljo spremljali obračune 3. kroga prvenstva, ki so že dali bolj jasno sliko, katere ekipe se lahko spogledujejo z uvrstitvijo v A ligo in katera moštva bomo v drugem delu tekmovanja najverjetneje spremljali v B ligah.

Preberi več