Odbojkarska zveza Slovenije
 
Gregor Čiček

PO DRUGEM KROGU NEKAJ EKIP ŠE NEPORAŽENIH

Minulo nedeljo smo v državnem prvenstvu za kadete in kadetinje spremljali tekme 2. kroga kvalifikacij za uvrstitev v A in B ligo. Mladi odbojkarji in odbojkarice so se izkazali z dobrimi predstavami, počasi pa že postaja jasno, katere ekipe so letos najmočnejše.

Preberi več
OK Črnuče, PRVolley Branik

V MLADINSKEM PRVENSTVU ZNANI ČETRTFINALISTI

V mladinskem prvenstvu smo minuli vikend lahko spremljali srečanja osmine finala, ki so najboljšim ekipam že prinesla uvrstitev na četrtfinalne turnirje, med najboljših šestnajst ekip v moški in ženski konkurenci.

Preberi več

NA PARKETU TUDI ŽE STAREJŠI DEČKI IN DEKLICE

V letošnjem državnem prvenstvu starejših dečkov in deklic bomo spremljali nastope kar 27 ekip dečkov in 63 ekip deklic, ki se bodo med seboj pomerili za naslova državnih prvakov. Prvi obračuni so potekali minulo nedeljo, finalni turnir bo na sporedu maja prihodnje leto.

Preberi več
OK Luka Koper, OK SIP Šempeter

ZAČELI TUDI KADETI IN KADETINJE

S tekmami 1. kroga kvalifikacij za uvrstitev v A ligo se je začelo letošnje kadetsko prvenstvo, v katerem se bo za naslov slovenskih prvakov pomerilo 24 moških in 63 ženskih ekip. Državne prvake bomo dobili maja prihodnje leto.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKA ZNOVA NA OLIMPIJSKEM FESTIVALU

Minuli vikend je na Kongresnem trgu v Ljubljani v organizaciji Olimpijskega komiteja Slovenije potekal Olimpijski festival, na katerem se je otrokom do 15. leta starosti predstavilo več kot 40 športnih panog, tudi odbojka.

Preberi več
ŽOK Novo mesto

PRVI MLADINSKI TURNIRJI ŽE POD STREHO

S tekmami območnega prvenstva se je začelo letošnje državno prvenstvo za mladinke, v okviru katerega se bo za naslov državnih prvakinj pomerilo rekordno število ekip, kar 51 ekip. Mladinci bodo prvi krog tekmovanja odigrali oktobra.

Preberi več
OZS

Z DRŽAVNIM PRVENSTVOM ZAČENJAJO MLADINKE

S tekmami območnega dela tekmovanja se jutri začenja državno mladinsko prvenstvo za dekleta. V boj za naslov slovenskih prvakinj se podaja 51 ekip. Prvenstvo za fante, v katerem bo tekmovalo 26 moštev, bo na sporedu oktobra.

Preberi več
Aleš Fevžer/OKS

V SLOVENIJI PROJEKT RASTEMO Z ODBOJKO

Predsednik OKS-ZŠZ Bogdan Gabrovec in predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, g. Metod Ropret, sta podpisala pogodbo o sodelovanju pri promociji odbojke ter projekta ''Play Volleyball, Grow with it'', oz. ''Rasti z odbojko''.

Preberi več
Cona.Center/Jure Zauneker

V ČETRTFINALU MEVZE PET SLOVENSKIH DVOJIC

Po prvem dnevu srednjeevropskega prvenstva v odbojki na mivki v Murski Soboti se je v četrtfinale uvrstilo kar pet slovenskih parov, dva pri fantih in trije pri dekletih.

Preberi več
Peter Terglav

ZLATO V ROKE GOSTITELJEM OK SIP ŠEMPETER

V nedeljo, 27. maja, je v dvorani OŠ Šempeter potekal finalni turnir štirih ekip kadetov, ki je postregel s pravo odbojkarsko poslastico. Na koncu je zlato ostalo v domačih rokah, 2. mesto je zavzela ekipa Maribor SGD Strdin, 3. OK Brezovica, nehvaležno 4. pa Panvita Pomgrad.

Preberi več