Odbojkarska zveza Slovenije
 
klubi

KADETI IN KADETINJE ZAKLJUčILI Z A LIGAMI

Državno prvenstvo za kadete in kadetinje se bliža koncu, saj so pred najuspešnejšimi ekipami letošnje sezono le še polfinalni turnirji in veliki finale. Tekmovanje v B ligah je že zaključeno.

Preberi več
SIP Šempeter

V ŠEMPETRU KAR 74 EKIP IN 750 ODBOJKARJEV

V soboto, 13. 04. 2019 je Odbojkarski klub SIP Šempeter organiziral tradicionalni 5. mednarodni turnir v Mali odbojki »Pokal Savinjske doline-Merkur Zavarovalnica 2019« za deklice in dečke letnik 2006 in mlajše, na katerem je nastopilo 750 otrok iz treh držav.

Preberi več
klubi

V MALI ODBOJKI ZNANI VSI POLFINALISTI

Minuli vikend so potekali turnirji repasaža v mali odbojki za dečke in deklice, skozi katere so se najboljše ekipe uvrstile v polfinale, med osem najboljših ekip v državnem prvenstvu. Po vsej Sloveniji smo spremljali tudi turnirje za mesta.

Preberi več
klubi

PRED DEčKI IN DEKLICAMI POLFINALE IN FINALE

Z zadnjimi turnirji A in B lig se je zaključil redni del državnega prvenstva za starejše dečke in deklice, pred mladimi odbojkarji in odbojkaricami so zdaj le še polfinalni obračuni in veliki finale.

Preberi več
klubi

PRED NAJMLAJšIMI žE POLFINALE

Najmlajši odbojkarji in odbojkarice so minuli vikend odigrali četrtfinalne turnirje državnega prvenstva v mini odbojki. Zanimive odbojkarske predstave so nam prinesle polfinaliste, ki se tako podajajo v boj za najvišja mesta.

Preberi več
klubi

ZADNJI TURNIRJI BODO DOLOčILI VSE POLFINALIST

Državno prvenstvo za kadete in kadetinje se v okviru A in B lig počasi zaključuje, pred ekipami je namreč le še en krog tekmovanja. V vseh skupinah je znan že vsaj po en polfinalist, za preostala mesta se bo vnel boj na zadnjih turnirjih.

Preberi več
OK Vital Ljubljana

PRED DEčKI IN DEKLICAMI LE šE EN KROG

Državno prvenstvo za starejše deklice in dečke se v okviru A in B lig počasi bliža koncu, bolj ali manj pa so znane že vse ekipe, ki se bodo v letošnji sezoni borile za naslov državnih prvakov.

Preberi več
ATK Grosuplje

NAJUSPEšNEJšE BRASLOVčE IN GROSUPLJE

S tekmami 2. kroga finalnega dela in repasaži za deklice se je v soboto nadaljevalo državno prvenstvo v mali odbojki, v naslednji krog se podajajo ekipe Braslovče I, Formula Formis I, ATK Grosuplje in Ankaran Hrvatini I.

Preberi več
klubi

V MALI ODBOJKI SMO DOBILI VSE FINALISTKE

V območnem delu prvenstva v mali odbojki smo minulo soboto spremljali še zadnje turnirje, ki so prinesli zadnje finalistke. Šestnajst ekip se namreč zdaj podaja v boj za naslov državnih prvakinj, ostala moštva se bodo v nadaljevanju borila za mesta.

Preberi več
klubi

TOKRAT TEKMOVANJA LE NA ZAHODU

Kadetinje in kadeti so ta vikend zaradi šolskih počitnic turnirje odigrali le na zahodu, na vzhodu so bile ekipe tokrat proste. Mladi odbojkarji in odbojkarice so znova navdušili z dobrimi predstavami.

Preberi več