Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

ZEMLJAK IN POKERŠNIK ZA LAS OB STOPNIČKE

Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta na turnirju svetovne lige v Singapurju osvojila 4. mesto in tako dosegla enega svojih največjih uspehov.

Preberi več
VC Portorož

V PORTOROŽU PRVENSTVO DO 14 LET

V Portorožu je minuli vikend potekal turnir za državno prvenstvo v odbojki na mivki do 14 let v primorski regiji z Logatcem. Udeležilo se ga je sedem dvojic pri dekletih, pri fantih sta se na tekmovanje kot edina predstavnika prijavila Vasja Jeklin in Benjamin Mugerli.

Preberi več
FIVB

ANA SKARLOVNIK IN TJAŠA KOTNIK DEVETI V BADNU

Slovenski odbojkarici na mivki, Ana Skarlovnik in Tjaša Kotnik, sta na turnirju svetovne serije v avstrijskem Badnu osvojili 9. mesto. V moški konkurenci sta Tadej Boženk in Danijel Pokeršnik turnir zaključila kot 13.

Preberi več
Aleš Oblak

NA MIVKI V LJUBLJANI KAR 168 DEKLET

V nedeljo je v Ljubljani potekal Evropski festival v odbojki na mivki, ki se ga je udeležilo 168 deklic od 9. do 17. leta starosti. Predstave mladih odbojkaric smo spremljali v okviru 7. Poletne Odbojkariade v organizaciji Ženskega odbojkarskega kluba Šentvid.

Preberi več

MLADI ODBOJKARJI ŽE DRUGIČ NA MIVKI

S turnirji v Braslovčah, Mokronogu in Ljubljani se je minuli vikend nadaljevalo državno prvenstvo v odbojki na mivki za mlade. Na omenjenih prizoriščih smo v kategorijah junior in do 16 let znova lahko spremljali razburljive odbojkarske obračune.

Preberi več
CEV

KERSNIKOVA IN BEVČEVA BREZ NASTOPA NA OI

Mladi slovenski odbojkarici na mivki Kaja Kersnik in Nika Bevc sta na finalnem turnirju celinskega pokala v avstrijskem Badnu osvojili končno 9. mesto. Naši dekleti se tako, žal, nista uspeli uvrstiti na olimpijske igre mladih, ki jih bo letos gostila Argentina.

Preberi več
OZS

KERSNIKOVA IN BEVČEVA V BADNU PO OI

Mladi slovenski odbojkarici na mivki se podajata v boj za nastop na olimpijskih igrah mladih, ki jih bo letos gostila Argentina. Naši predstavnici si bosta vozovnico za Buenos Aires skušali priigrati v obračunih proti poljski, francoski in ukrajinski navezi.

Preberi več
FIVB

SEZONA NA MIVKI ŽE V POLNEM ZAGONU

Slovenski odbojkarji in odbojkarice so v letošnjem letu zabeležili že lepo število nastopov na turnirjih svetovne lige, v maju pa se je za naše dvojice začel glavni del sezone, v kateri bo eden od vrhuncev nastop na domačem turnirju v Ljubljani, v začetku avgusta.

Preberi več

ZAČELI SO SE OBRAČUNI MLADIH NA MIVKI

S prvimi turnirjih v kategorijah junior, do 14 let in do 16 let se je začelo letošnje državno prvenstvo v odbojki na mivki za mlade.

Preberi več
FIVB

POKERŠNIK IN ZEMLJAK NA KITAJSKEM DO 9. MESTA

Slovenska odbojkarja na mivki, Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak, sta na turnirju svetovne lige na Kitajskem osvojila 9. mesto. Naši predstavnici, Nina Zdešar in Katarina Bulc, sta na svojem prvem turnirju v svetovni konkurenci obstali v kvalifikacijah.

Preberi več