Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

POKERŠNIK IN PLAHUTNIK V IRANU DO 5. MESTA

Slovenska odbojkarja na mivki, Danijel Pokeršnik in Gašper Plahutnik, sta na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki v Bandar Anzaliju v Iranu osvojila 5. mesto. Naša druga predstavnika, Matevž Berk in Iztok Novak, se nista prebila skozi kvalifikacije.

Preberi več
FIVB

ODLIČEN ZAČETEK POKERŠNIKA IN PLAHUTNIKA

Slovenska odbojkarja na mivki Danijel Pokeršnik in Gašper Plahutnik sta novo sezono odbojke na mivki začela z odličnim četrtim mestom na turnirju svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour v Iranu.

Preberi več
Aleš Oblak

V KVALIFIKACIJE ZA TOKIO TUDI SLOVENCI

V boj za nastop na olimpijskih igrah v Tokiu se bo skozi evropske kvalifikacije podalo kar 42 držav, tudi Slovenija. Najboljši slovenski odbojkarji na mivki si bodo v celinskem pokalu, ki se bodo začel maja prihodnje leto, skušali priigrati prvi nastop na olimpijskem turnirju.

Preberi več

V LJUBLJANI SVETOVNA SERIJA TUDI POZIMI

Potem, ko smo avgusta v Ljubljani prvič pri nas lahko spremljali turnir svetovne serije v odbojki na mivki, se odbojkarski spektakel na peščeni podlagi znova vrača v slovensko prestolnico. V Črnučah bomo med 29. 11. in 2. 12. gostili še en letošnji World Tour 1 Star Satellite.

Preberi več
FIVB

SEMINAR ZA TRENERJE ODBOJKE NA MIVKI

Odbojkarska zveza Slovenije je v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije- Združenjem športnih zvez v začetku maja pripravila program za razvoj odbojke na mivki pri nas, v okviru katerega bo v Portorožu, od 28. do 30 septembra, potekal prvi od štirih seminarjev.

Preberi več
FIVB

JANČARJEVA IN KOTNIKOVA DO USPEHA KARIERE

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik sta se v Siofoku na Madžarskem veselili svoje prve zmage na turnirjih svetovne serije in dosegli največji uspeh v karieri. Njun uspeh sta s 5. mestom dopolnili Nina in Tajda Lovšin.

Preberi več
Cona.center MS/Aleš Cipot

DVE ZLATI ODLIČJI NA PRVENSTVU MEVZA

Mladi slovenski odbojkarji na mivki, Zala Špoljarič in Lana Žužek ter Rok Možič in Jaka Udrih so na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA do 18 let, ki ga je gostila Murska Sobota, osvojili naslov prvakov. Slovenska delegacija je ob tem osvojila še srebro in bron.

Preberi več
Cona.center MS/Jure Zauneker

ZAČENJA SE SREDNJEEVROPSKO PRVENSTVO MLADIH

Srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki v Murski Soboti bodo pri fantih odprle dvojice, ki zastopajo Slovenijo, hkrati bomo spremljali prve mednarodne primerjave pri dekletih.

Preberi več

NA SREDNJEEVROPSKEM PRVENSTVU U-18 20 EKIP

V petek, 24. 8. in v soboto, 25. 8., bo v Murski Soboti na letnem kopališču na srednjeevropskem pokalu v odbojki na mivki za mlade do osemnajst let nastopilo skupaj 20 ekip iz šestih držav.

Preberi več
Facebook

SLOVENCI DO NASLOVOV SREDNJEEVROPSKIH PRVAKOV

Slovenski odbojkarji na mivki, Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik ter Tjaša Kotnik in Tjaša Jančar so se v Portorožu veselili naslovov srednjeevropskih prvakov. Uspeh naše vrste sta z drugim mestom dopolnili še Tajda in Nina Lovšin.

Preberi več