Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

KVALIFIKACIJE ZA OLIMPIJSKE IGRE V PORTOROŽU

V Portorožu bodo 11. in 12. maja potekale kvalifikacije za olimpijske igre v odbojki na mivki, na katerih si bodo najboljše slovenske dvojice skušale zagotoviti nastop na olimpijskem turnirju.

Preberi več
Alen Tači

ZUPANČIČ IN JUVANČIČ ŠE NAPREJ PREPRIČLJIVA

V 2. krogu zimske lige Ludus v odbojki na mivki za moške sta v 1. ligi znova prepričljivo slavila Davor Zupančič in Aljaž Juvančič, pri dekletih sta bili tokrat najuspešnejši Urša Kne in Špela Chvatal. V drugi ligi sta si zmago zagotovila Uroš Erpič in Matevž Berk.

Preberi več
Aleš Oblak

IZJEMNA VRNITEV NEKDANJE EVROPSKE PRVAKINJE

S finalnima obračunoma se je zaključil turnir svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani. Zlato odličje sta osvojili Grkinji Panagiota Karagkouni in Vasiliki Arvaniti, pri moških sta bila najboljša Belorusa Aleksander Žadkov in Pavel Pjatruška.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI V LJUBLJANI BREZ FINALNIH OBRAČUNOV

Slovenskih odbojkarjev in odbojkaric na mivki ne bomo gledali v bojih za odličja na turnirju svetovne serije v Ljubljani. Na petem mestu so turnir zaključili Ana Skarlovnik in Nina Lovšin ter Jure Peter Bedrač in Vid Jakopin.

Preberi več
Aleš Oblak

SKARLOVNIKOVA IN LOVŠINOVA MED OSMERICO

Slovenski odbojkarici na mivki, Ana Skarlovnik in Nina Lovšin, sta se na turnirju svetovne serije v Ljubljani uvrstili med najboljših osem dvojic. Pri moških so pomembni zmagi dosegli Vid Jakopin in Jure Peter Bedrač ter Danijel Pokeršnik in Gašper Plahutnik.

Preberi več
Aleš Oblak

ERPIČ IN PRIMEC IZGUBILA V KVALIFIKACIJAH

Slovenska odbojkarja na mivki, Uroš Erpič in Matija Primec, sta morala v 1. krogu kvalifikacij turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, ki se je danes začel v Ljubljani, priznati premoč Norvežanoma Jornu Olavu Gamlemoenu in Christianu Hellandu.

Preberi več
FIVB, Aleš Oblak

V JUTRIŠNJIH KVALIFIKACIJAH ERPIČ IN PRIMEC

S kvalifikacijskimi obračuni se jutri začenja turnir svetovne serije v odbojki na mivki, na katerem bo nastopilo devet slovenskih parov. Osem jih je že uvrščenih neposredno na glavni turnir, v boju za finalni del bomo spremljali le Uroša Erpiča in Matijo Primca.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI RAZKRILI CILJE

Prihodnji četrtek se bo v Ljubljani začel turnir svetovne serije v odbojki na mivki, FIVB Beach Volleyball World Tour, na katerem bomo lahko spremljali devet slovenskih dvojic.

Preberi več
Alen Tači

POGAČNIK IN JERALA SE SELITA V 1. LIGO

V Športnem parku Ludus v Ljubljani smo minuli vikend lahko spremljali 1. krog tekmovanja v 2. kakovostni skupini zimske lige v odbojki na mivki. V moški kategoriji se je zmage veselila dvojica Pogačnik/Jerala, ki bo s tekmovanjem tako nadaljevala v 1. ligi.

Preberi več
Aleš Oblak, FIVB

ODBOJKARSKA KARAVANA PRIHAJA V SLOVENIJO

Od turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, ki ga bo med 29. novembrom in 2. decembrom gostila Ljubljana, nas ločita le še dva tedna. V boj za najvišja mesta se bo podalo tudi devet slovenskih dvojic, na čelu z Danijelom Pokeršnikom in Gašperjem Plahutnikom ter Nino Lovšin in

Preberi več