Odbojkarska zveza Slovenije
 
VC Portorož

VZAJEMNA OPEN 2018

Karavana odbojke na mivki, se bo med 16.8.2018 in 18.8.2018 ponovno ustavila v Portorožu. Mednarodni turnir Vzajemna Open 2018, pod okriljem MEVZE in OZS bo potekal na igriščih Centralne plaže Portorož in na igriščih Marine Portorož.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI TOKRAT BREZ NASTOPA V GLAVNEM DELU

Slovenski odbojkarji na mivki, Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik ter Tjaša Kotnik in Nina Lovšin, so nastopili na turnirjih svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour v Moskvi in Vaduzu, a se niso uspeli prebiti skozi kvalifikacije.

Preberi več
OK Kostanjevica na Krki

V KOSTANJEVICI NA KRKI PRVIČ B TURNIR

V Kostanjevici na Krki bo 11. ter 12.8 premierno potekal članski turnir B kategorije za moške dvojice. Igralo se bo na idilični lokaciji ob reki Krki, kjer zagotovo ne bo manjkalo dobrih odbojkarskih predstav in zabave.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI DO DVEH ODLIČIJ

Prvi turnir svetovne serije v odbojki na mivki se je za slovenske odbojkarje in odbojkarice zaključil nad pričakovanji. Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta se v Ljubljani veselila drugega mesta, Ana Skarlovnik in Jelena Pešić sta osvojili bron.

Preberi več
Aleš Oblak

TRI SLOVENSKE DVOJICE V ČETRTFINALU LJUBLJANE

V Ljubljani se je danes začel glavni del turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, FIVB Beach Volleyball World Tour, na katerem bomo v četrtfinalnih obračunih spremljali tri slovenske dvojice.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKE DVOJICE OBSTALE V KVALIFIKACIJAH

Kljub uvodni zmagi Bevčeve in Kersnikove se nobeni izmed treh slovenskih dvojic, ki so nastopile v kvalifikacijah, ni uspelo prebiti na glavni del turnirja.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI DRŽAVNI PRVAKI V MLAJŠIH KATEGORIJAH

V okviru ljubljanskega turnirja se že tradicionalno odvijajo tudi finalni obračuni državnega prvenstva v mlajših kategorijah. Pred polnimi tribunami na Kongresnem trgu so odbojkarji in odbojkarice dokazali, da se za prihodnost slovenske odbojke na mivki ne gre bati.

Preberi več
Aleš Oblak

CILJ SLOVENSKIH EKIP JE MEDALJA

V Ljubljani se s kvalifikacijskim delom tekmovanja jutri začenja prvi turnir svetovne serije v odbojki na mivki pri nas. V boj za najvišja mesta se bo podalo po 28 dvojic v moški in ženski konkurenci, med njimi tudi deset iz Slovenije.

Preberi več
OZS

MLADI ODBOJKARJI V LJUBLJANI ZA NASLOVE

Mladi slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki se bodo v četrtek in petek, 2. in 3.avgusta, v Ljubljani med seboj pomerili v finalu Sberbank državnega prvenstva v odbojki na mivki. Boji v Športnem parku Ludus in na Kongresnem trgu bodo potekali v petih starostnih kategorijah.

Preberi več
Aleš Oblak

NA KONGRESNEM TRGU VRHUNSKA ODBOJKA NA MIVKI

Središče Ljubljane bo prihajajoči konec tedna v znamenju odbojke na mivki, saj bomo lahko na Kongresnem trgu spremljali turnir svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour, ki obeta vrhunske odbojkarske predstave in pester spremljevalni program.

Preberi več