Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V NEDELJO SMO DOBILI PRVAKE ZIMSKE LIGE

V nedeljo se je v Športnem parku Ludus v Črnučah zaključila zimska liga v odbojki na mivki. Zmage sta se veselili Uršula Kne in Špela Chvatal, pri moških sta bila najboljša Aljaž Juvančič in Davor Zupančič.

Preberi več
Alen Tači

ZNANE EKIPE V ZAKLJUčNIH BOJIH

Odbojkarji in odbojkarice na mivki, ki moči merijo v zimski ligi, bodo kmalu nastopili v zaključnih bojih. Večina ekip, ki se bo med seboj pomerila za najvišja mesta, je že znanih.

Preberi več
FIVB

POKERŠNIK IN PLAHUTNIK ZA UVOD DEVETA

Slovenska odbojkarja na mivki Danijel Pokeršnik in Gašper Plahutnik sta za uvod v letošnjo sezono svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour nastopila na turnirju v Indiji in osvojila končno 9. mesto.

Preberi več
Alen Tači

V 4. KROGU ISTI ZMAGOVALCI

V Športnem Parku Ludus v Črnučah je ta vikend potekal že 4. krog Zimske lige v odbojki na mivki. Prvo mesto je pripadlo Matevžu Berku in Iztoku Novaku ter Uršula Kne in Špela Cvahtal.

Preberi več
Petra Grahovac

V LJUBLJANI ŠE TRETJI SEMINAR

V Ljubljani bo 16. in 17. februarja potekal še tretji seminar za trenerje odbojke na mivki. Na njem bo znova predaval italijanski strokovnjak Giulio Mosci, ki bo spregovoril o tehniki bloka in obrambe ter sprejema in podaje.

Preberi več
CEV

DEKLETOM TEŽKA SKUPINA V BOJU ZA TOKIO

Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki so dobili nasprotnike v kvalifikacijah za olimpijske igre v Tokiu. Naši fantje se bodo za olimpijsko vozovnico za začetek pomerili s Češko, Izraelom in Severno Irsko, dekleta se bodo pomerila z Bolgarkami in Latvijkami.

Preberi več
Alen Tači

EKIPE 2. IN 3. ZIMSKE LIGE PRVIČ V 2019

Na peščena igrišča so se prvič v letošnjem letu podali odbojkarji na mivki, ki nastopajo v 2. in 3. kakovostnem razredu zimske lige. Uvod v drugi del sezone je največ zadovoljstva prinesel dvojicama Leben/Kocbek in Stravnik/Stravnik.

Preberi več
Alen Tači

PO NOVOLETNEM PREMORU PRVIČ NA MIVKI

V nedeljo, 13. januarja, je v Športnem parku Ludus potekal 3. krog zimske lige v odbojki na mivki, ki je prvo mesto v skupni razvrstitvi prinesel Uršuli Kne in Špeli Chvatal, pri moških sta vodstvo ohranila Aljaž Juvančič in Davor Zupančič. 

Preberi več
Aleš Oblak

KVALIFIKACIJE ZA OLIMPIJSKE IGRE V PORTOROŽU

V Portorožu bodo 11. in 12. maja potekale kvalifikacije za olimpijske igre v odbojki na mivki, na katerih si bodo najboljše slovenske dvojice skušale zagotoviti nastop na olimpijskem turnirju.

Preberi več
Alen Tači

ZUPANČIČ IN JUVANČIČ ŠE NAPREJ PREPRIČLJIVA

V 2. krogu zimske lige Ludus v odbojki na mivki za moške sta v 1. ligi znova prepričljivo slavila Davor Zupančič in Aljaž Juvančič, pri dekletih sta bili tokrat najuspešnejši Urša Kne in Špela Chvatal. V drugi ligi sta si zmago zagotovila Uroš Erpič in Matevž Berk.

Preberi več