Odbojkarska zveza Slovenije
 
OKS-ZŠZ

ROPRET IZVOLJEN V IZVRŠNI ODBOR OKS

Predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, Metod Ropret, je bil na včerajšnji skupščini Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez izvoljen za člana izvršnega odbora. Predsednik OKS ostaja Bogdan Gabrovec, ki bo na čelu krovne slovenske športne organizacije do 2022.

Preberi več
Klubi

ŽOGE IN MREŽE 37 SLOVENSKIM OSNOVNIM ŠOLAM

Odbojkarska zveza Slovenije je s podporo Olimpijskega komiteja Slovenije uspešno izpeljala prvo fazo projekta Rasti z odbojko, ki ga izvaja v okviru vseevropskega projekta CEV School Volleyball in kar 37 slovenskih osnovnih šol razveselila z odbojkarskimi žogami in mrežami.

Preberi več
Petra Grahovac

MOSCI ŽE DRUGIČ PREDAVAL SLOVENSKIM TRENERJEM

V Ljubljani je med 30. novembrom in 2. decembrom potekal drugi seminar za trenerje odbojke na mivki v sklopu programa Olympic Solidarity pod okriljem OKS-ZŠZ. Zbranim odbojkarskim strokovnjakom pa tudi igralcem in igralkam odbojke na mivki je predaval Italijan Giulio Mosci.

Preberi več
Vid Ponikvar

BORIČIĆ: ČAS JE, DA ZAČNETE CENITI DELO OZS

Predsednik Evropske odbojkarske konfederacije (CEV), Aleksandar Boričić, je z dobrimi vtisi zapustil Slovenijo, kjer se je mudil dva dni in v sklopu priprav na evropsko prvenstvo v odbojki za moške, ki ga bomo pri nas gostili prihodnje leto, opravil vrsto sestankov.

Preberi več
CEV, FIVB

EURO VOLLEY V SREDIŠČU DOGAJANJA V CANCUNU

V Mehiki ta teden potekata skupščina Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) in kongres Mednarodne odbojkarske zveze (FIVB). Obe zvezi sta predstavnikom nacionalnih zvez poročali o aktivnostih v letošnjem letu in jim predstavili načrte za prihodnost.

Preberi več
RTM

NA KONFERENCI RTM TUDI TJAŠA KOTNIK

Konec oktobra je potekala konferenca RTM o ozaveščanju ter promociji pomena in pomembnosti kakovostnega managementa za trajnostni razvoj Slovenije in širšega okolja. Povabilu k okrogli mizi na temo »Zmagovanje z agilnostjo« se je odzvala tudi odbojkarica na mivki Tjaša Kotnik.

Preberi več
SMF

NA KONFERENCI SPORTO PRVIČ TUDI OZS

V četrtek in petek, 22. in 23. novembra, se bo v Portorožu odvijala konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu, SPORTO. Gre za vodilni tovrstni dogodek v širši regiji, na katerem se bo prvič aktivno predstavila tudi Odbojkarska zveza Slovenije, s projektom Euro Volley 2019.

Preberi več
CEV

V BUDIMPEŠTI RAZKRITA NOVA ZNAMKA EUROVOLLEY

V madžarski prestolnici je Evropska odbojkarska zveza CEV, v prisotnosti osmih gostiteljev obeh evropskih prvenstev leta 2019, predstavila novo znamko EuroVolley. Odbojkarski javnosti sta bila prvič razkrita tudi logotipa prihajajočih svetovnih prvenstev.

Preberi več
DM

REPREZENTANTKE OTROKOM PREDSTAVILE ODBOJKO

V oktobru so tri slovenske odbojkarske reprezentantke, Iza Mlakar, Veronika Mikl in Tina Grudina kot ambasadorke dm iniciative za gibanje osnovnošolskih otrok, Rastemo s športom, obiskale otroke v Mariboru, Turnišču in Postojni.

Preberi več
CEV

V PARIZU ŽE PRVE KONČNE ODLOČITVE

V Parizu se je 4. in 5. oktobra odvijal četrti usklajevalni sestanek predstavnikov držav organizatoric evropskega prvenstva za moške, ki ga bodo prihodnje leto skupaj gostile Francija, Slovenija, Belgija in Nizozemska.

Preberi več