Odbojkarska zveza Slovenije
 
ATK Grosuplje, ŽOK Roto Kema Puconci

DAN ČISTEGA ŠPORTA V ODBOJKARSKIH KLUBIH

Deseti april je bil znova posvečen aktivnostim v povezavi z osveščanjem mladih športnikov o pasteh dopinga. Kampanji Play True Day so se tudi letos priključili nekateri slovenski odbojkarski klubi, skupaj pa je v akciji sodelovalo več kot 200 mladih odbojkaric in odbojkarjev.

Preberi več
Aleš Oblak

POSEBNO PRIZNANJE ZA OZS

Evropska odbojkarska zveza CEV je oznanila dobitnike priznanj za najbolje organizirane turnirje evropske serije v odbojki na mivki v letu 2017. Krovna evropska organizacija je eno od priznanj podelila tudi Odbojkarski zvezi Slovenije.

Preberi več
CEV

V UTRECHTU ZAČETEK PRIPRAV NA EP

Na Nizozemskem je konec tedna potekalo prvo srečanje organizacijskih odborov držav gostiteljic evropskega prvenstva za moške leta 2019. Predstavniki Francije, Slovenije, Belgije in Nizozemske so se zbrali v Utrechtu in začrtali smernice dela.

Preberi več
OZS

SLABE V ŠTABU AMERIŠKE REPREZENTANCE

Slovenski odbojkarski strokovnjak Luka Slabe bo Karchu Kiralyju pomagal voditi ameriško žensko reprezentanco. Nekdanji selektor slovenske moške izbrane vrste bo tako sedel na klopi aktualnih svetovnih prvakinj in dobitnic bronastega olimpijskega odličja z iger v Riu de Janeiru.

Preberi več