Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

IZJAVA ZA JAVNOST

Predsednik Odbojkarske zveze Slovenije, Metod Ropret, je na temo selektorja moške reprezentance podal izjavo za javnost:

Preberi več
Aleš Oblak

KADETI V ROMUNIJO PO EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenska moška kadetska reprezentanca je dobila nasprotnike za 2. krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo do 17 let. Naši fantje bodo turnir igrali v Romuniji in se pomerili z domačo reprezentanco, z Dansko in Estonijo.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI ŠE EN ODBOJKARSKI SPEKTAKEL

V Ljubljani bomo med 3. in 7. julijem spremljali še en odbojkarski spektakel. Slovenija bo gostila Challenge Cup, na katerem si bodo naši odbojkarji skušali priigrati uvrstitev v VNL. Katere reprezentance bodo nastopile v Ljubljani, bo znano po kontinentalnih kvalifikacijah.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE BODO EP ZAČELE Z VEČERNO TEKMO

Evropska odbojkarska zveza je objavila končni razpored tekem evropskega prvenstva za ženske, ki ga bodo od 23. avgusta do 8. septembra gostile Turčija, Poljska, Madžarska in Slovaška. Naša dekleta bodo prvi obračun v Lodžu igrala v večernem terminu, proti gostiteljici, Poljski.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI NA POLJSKO PO OLIMPIJSKO VOZOVNICO

Znani so organizatorji kvalifikacijskih turnirjev za olimpijske igre v Tokiu. Slovenski odbojkarji se bodo za nastop na olimpijskem turnirju borili na Poljskem, skupaj z gostitelji, Francozi in Tunizijci. Kvalifikacije bodo potekale od 9. do 11. avgusta.

Preberi več
OZS

ROPRET: SELEKTOR VERJETNO V DVEH TEDNIH

Predsednik OZS, Metod Ropret, je bil danes na temo selektorja moške odbojkarske reprezentance na voljo predstavnikom medijev. V petek je namreč dokončno postalo jasno, da ekipe ne bo več vodil Slobodan Kovač. Pričakovano je zanimanje za trenerski stolček zelo veliko.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI Z BELORUSIJO, SLOVENKE S POLJSKO

CEV je potrdila razporeda za letošnja moško in žensko evropsko prvenstvo. Medtem, ko bodo naši odbojkarji na domačem prizorišču v Ljubljani prvenstvo odprli s tekmo proti Belorusiji, bodo dekleta za uvod v Lodžu odigrala odbojkarski spektakel proti Poljski.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOBODAN KOVAČ NI VEČ SELEKTOR SLOVENIJE

Srbski odbojkarski strokovnjak Slobodan Kovač ne bo več vodil slovenske moške odbojkarske reprezentance. Na Odbojkarski zvezi Slovenije so se odločili za sporazumno prekinitev pogodbe, novega selektorja naj bi izbrana vrsta dobila v kratkem.

Preberi več
CEV

SLOVENKAM NA EP TEŽKA SKUPINA B NA POLJSKEM

V Carigradu je potekal žreb skupin za evropsko prvenstvo, ki ga bodo med 23. avgustom in 8. septembrom gostile Turčija, Poljska, Madžarska in Slovaška. Ples kroglic je Slovenkam namenil skupino B, v kateri bodo igrale skupaj s Poljsko, Italijo, Belgijo, Ukrajino in Portugalsko.

Preberi več
CEV

ODBOJKARICE BODO JUTRI DOBILE TEKMICE NA EP

V Carigradu bo jutri potekal žreb skupin za evropsko prvenstvo, ki ga bodo od 23. avgusta do 8. septembra skupaj gostile Turčija, Poljska, Slovaška in Madžarska. Ples kroglic, ki bo Slovenkam določil tekmice v skupinskem delu tekmovanja, se bo začel ob 12. uri.

Preberi več