Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENCI V BOJ ZA ELITNO LIGO NARODOV

Slovenski odbojkarji so vendarle dobili tekmece za julijske kvalifikacije za Ligo narodov. Naši fantje bodo med 3. in 7. julijem v Areni Stožice v Ljubljani gostili Kubo, Čile, Turčijo, Belorusijo in Egipt, v elitno Ligo narodov jih vodi le zmaga.

Preberi več

ZAKLJUčEK TROPHY TOURA NA BREZOVICI

Naša odbojkarska karavana je zaključila svojo pot po Sloveniji. Zadnja postaja je bila Osnovna šola Brezovica, ki je pokal evropskih prvakov gostila na zadnji šolski dan.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V PRIčAKOVANJU VELIKEGA FINALA

Pred slovensko žensko odbojkarsko reprezentanco sta najpomembnejši tekmi v prvem delu letošnje sezone. Naša dekleta bodo namreč igrala finalni srečanji Srebrne evropske lige proti Romuniji in si skušala zagotoviti uvrstitev v Zlato ligo. Prvi obračun bo jutri, v Mislinji.

Preberi več
SMF

POKAL EVROPSKIH PRVAKOV TOKRAT NA RAVNAH

Na predzadnji slovenski postaji Trophy Toura, ki je doslej obiskal 17 slovenskih krajev, smo pokal evropskih zmagovalcev tokrat predstavili na Ravnah na Koroškem, v družbi slovenskih reprezentantov, Korošcev Tineta Urnauta in Klemna Čebulja.

Preberi več
OZS

PRED SLOVENCI SKLEPNI DEL PRIPRAV

Slovenska moška reprezentanca se je iz Kranjske Gore preselila v Ljubljano in začela s sklepnim delom priprav na prvo letošnje tekmovanje, kvalifikacije za Ligo narodov. Slednje bo naša izbrana vrsta igrala pred domačimi navijači, v Areni Stožice, začele pa se bodo 3. julija.

Preberi več

ODBOJKARSKA KARAVANA NA OBALI

Tokrat je promocijska turneja prihajajočega evropskega prvenstva Trophy Tour obiskala osnovnošolce v Izoli in Kopru.

Preberi več

V MISLINJI VSE V ZNAMENJU ODBOJKE

Včeraj je bil v Mislinji pravi odbojkarski praznik! Poleg zmage naših odbojkaric proti Grčiji, ki so se tako uvrstile v finale evropske lige, je na Koroško pripotoval tudi pokal za evropske prvake.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE PO IZJEMNI ZMAGI NAD GRčIJO V FINALE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi skupinskega dela evropske lige prišla še do pete zmage. V obračunu, ki je odločal o prvem mestu v skupini B in tako tudi o finalistkah, so naša s 3:2 (21, 15, -20, -20, 6) dekleta premagala Grčijo.

Preberi več
Založba Nika

DANES PREMIERA URADNE HIMNE EUROVOLLEY 2019

V zadnjih letih je vse pogosteje, da velike športne dogodke pospremijo uradne pesmi oz. himne, ki so poleg športnih igrišč zajele tudi radijske valove in televizijske programe, kjer smo lahko občudovali z navijaškim duhom prežete videospote.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED SLOVENKAMI ODLOčILNA TEKMA Z GRčIJO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mislinji igrala odločilno tekmo skupinskega dela evropske lige. Pred domačimi navijači se bodo naša dekleta pomerila z Grkinjami, zmagovalke pa se bodo uvrstile v veliki finale.

Preberi več