Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

KADETI ZAčELI S PRIPRAVAMI NA KVALIFIKACIJE

Slovenska moška kadetska odbojkarska reprezentanca je v Mariboru začela s pripravami na 2. krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo do 17 let, ki ga bodo naši fantje konec aprila odigrali v Romuniji, kjer se bodo pomerili z Dansko, Estonijo in Romunijo.

Preberi več
Aleš Oblak

CHIAPPINI OBJAVIL REPREZENTANčNI SPISEK

Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance, Alessandro Chiappini, je objavil spisek reprezentance za letošnjo sezono, v kateri bodo dekleta nastopila v evropski ligi in na evropskem prvenstvu. Na seznamu je 19 odbojkaric.

Preberi več
Halkbank Ankara

GIULIANI NA PRIPRAVE POVABIL 18 ODBOJKARJEV

Selektor slovenske moške odbojkarske izbrane vrste Alberto Giuliani je predložil seznam igralcev, na katere računa v letošnji reprezentančni sezoni. Italijanski strokovnjak je na spisek uvrstil 18 odbojkarjev, ki jih bo prvič zbral v sredo, 15. maja, v Kranjski Gori.

Preberi več
Aleš Oblak

PRODANIH žE VEč KOT 3000 VSTOPNIC

Le še 23 tednov nas loči do začetka evropskega prvenstva v odbojki za moške, ki bo od 12. do 26. septembra potekalo tudi v Ljubljani. Prodaja vstopnic je stekla, na OZS so s številom prodanih vstopnic za zdaj zelo zadovoljni.

Preberi več
Aleš Oblak

GIULIANI BO ODBOJKARJE ZBRAL SREDI MAJA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo s pripravami na letošnjo sezono začela v sredo, 15. maja. Program tekmovanj je obsežen, saj našo vrsto čakajo nastopi na treh frontah, temu primeren je tudi plan dela, ki ga je predložil selektor Alberto Giuliani.

Preberi več
CEV

PRVI TEKMECI SLOVENCEV BODO FRANCOZI

Organizatorji skupine D kvalifikacij za olimpijske igre 2020 v Tokiu so sporočili, da se bo kvalifikacijski turnir v Gdansku, ki bo potekal med 9. in 11. avgustom, začel z obračunom med Poljsko in Tunizijo, slovenski odbojkarji pa bodo svojo uvodno tekmo odigrali proti Franciji.

Preberi več
OK Triglav Kranj

NAJBOLJŠI DOLENJCI IN LJUBLJANČANKE

V Kranju se je zaključil dvodnevni Turnir regijskih reprezentanc, na katerem so se med seboj pomerili najboljši dečki letnika 2004 in mlajši ter deklice letnika 2005 in mlajše. Na koncu so se zmage veselili odbojkarji iz Dolenjske in odbojkarice iz Ljubljane z okolico.

Preberi več
OZS

ODŠTEVALNIK V LJUBLJANI IN VSTOPNICE

Do septembrskega evropskega prvenstva v odbojki za moške je še manj kot 200 dni. Ta mejnik so na Odbojkarski zvezi Slovenije včeraj obeležili z zagonom odštevalnika na Bregu ob Ljubljanici, stekla je tudi prodaja vstopnic.

Preberi več
OK Triglav Kranj

ŽE PRVI DAN ZANIMIVI OBRAČUNI

V Športni dvorani Planina v Kranju smo danes lahko spremljali prvi dan letošnjega turnirja regij, na katerem nastopa po šest reprezentanc v konkurenci dečkov letnika 2004 in mlajših ter deklic letnika 2005 in mlajših.

Preberi več
Halkbank Ankara

SLOVENIJO BO VODIL ALBERTO GIULIANI

Italijan Alberto Giuliani je novi selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance. Štiriinpetdesetletni strateg, ki se lahko pohvali z izjemno trenersko kariero, bo na klopi naše izbrane vrste zamenjal Slobodana Kovača, Slovenijo pa bo vodil dve leti.

Preberi več