Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

TURKINJE PREMOčNE ZA GEN-I VOLLEY

Odbojkarice Gen-i Volleyja so tudi na povratni tekmi polfinala pokala CEV Challenge morale priznati premoč turškemu Aydinu. Tokratna tekma se je končala z rezultatom 3:1(14, -20, 22, 19) v korist gostiteljic.

Preberi več
Tine Strosar

TURKINJE BOLJŠE LE ZA ODTENEK

Odbojkarice Gen-i Volleyja so morale na današnji polfinalni tekmi evropskega pokala CEV Challenge priznati premoč turškemu Aydinu. Tekma se je končala po dobrih dveh urah razburljive igre, z rezultatom 2:3 (19, -25, -23, 16, -8) v korist gostij.

Preberi več
Aleš Oblak

GORIČANKE PO FINALE, ACH VOLLEY ŠE ZADNJIČ

Odbojkarice Gen-i Volleyja danes, ob 18. uri, v Novi Gorici, čaka pomembna tekma polfinala evropskega pokala Challenge proti turški ekipi Aydin BBSK. Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana se bodo prav tako ob 18. uri, z obračunom proti Chaumontu, poslovili od Lige prvakov.

Preberi več
Klemen Brumec

ODLIČEN ODPOR SLOVENSKIH POKALNIH PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so v povratni četrtfinalni tekmi pokala Challenge doma izgubile z ekipo Saugella Monza z 1:3 (-14, 23, -23, -22). Tudi na prvi tekmi v Monzi je s 3:0 (19,18,8) zmagala italijanska ekipa, ki se je tako uvrstila v polfinale pokala Challenge.

Preberi več
Tine Strosar

GEN-I VOLLEY V POLFINALU EVROPSKEGA POKALA

Odbojkarice Gen-i Volleyja so na povratni tekmi četrtfinala evropskega pokala CEV Challlenge Cup, s 3:0 (18, 14, 20) premagale švicarsko ekipo VC Kanti Schaffhausen in se uvrstile v polfinale, med najboljše štiri ekipe v tekmovanju.

Preberi več
Klemen Brumec

ČASTNO SLOVO OD EVROPE

Na povratni četrtfinalni tekmi pokala Challenge so odbojkarji Calcit Volleyja v domači dvorani izgubili z Vero Volley Monzo z 0:3 (-25, -18, -23). Tudi na prvi tekmi je bila s 3:1 (-23, 17, 20, 18) boljša italijanska ekipa, ki se je uvrstila v polfinale.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARSKI SPEKTAKEL V KAMNIKU

Sreda bo v Kamniku dan za odbojko, kajti ne zgodi se ravno pogosto, da v enem najbolj odbojkarskih mest v Sloveniji gostuje italijanska ekipa. Pa ne samo ena, kajti Calcit Volley ima kot edini klub v Evropi v četrtfinalu pokala Challenge žensko kot moško ekipo.

Preberi več
GEN-I Volley

ZASLUŽENA ZMAGA GEN-I VOLLEYA V ŠVICI

Odbojkarice Gen-i Volleyja so na prvi tekmi četrtfinala evropskega pokala CEV Challenge v gosteh premagale švicarski Kanti Schaffhausen. Z zmago z 1:3 (-22 -20, 12, -19) so si pred povratno tekmo v Novi Gorici na široko odprle vrata v polfinale.

Preberi več

MONZA POTRDILA VLOGO FAVORITA

Odbojkarice Calcit Volleyja so na prvi tekmi četrtfinala pokala Challenge v gosteh morale priznati premoč domači ekipi Saguella Monza, ki je zmagala s 3:0 (19, 18, 7). Povratna tekma bo na sporedu v sredo, 13. februarja, ob 17. uri, v športni dvorani Kamnik.

Preberi več
Aleš Oblak

IZKORISTITI PRILOŽNOST, ČE SE BO POKAZALA

Odbojkarice Calcit Volleyja so se, podobno kot kamniška moška ekipa, po petih letih spet uvrstile v četrtfinale pokala Challenge. V njem se bodo pomerile z italijansko ekipo Saugella Monza, ki bo tudi gostitelj njihovega prvega obračuna, ki se bo začel v torek, ob 19. uri.

Preberi več