Odbojkarska zveza Slovenije
 

KADETINJE DOBILE NASPROTNICE ZA EP

Žreb skupin za evropsko prvenstvo do 16 let je Slovenkam namenil skupino I, ki bo svoje tekme igrala v bližnjem Zagrebu. Naša mlada dekleta pod vodstvom Žive Cof se bodo med 13. in 21. julijem merila s Hrvaško, Rusijo, Finsko, Francijo in Nemčijo.

Preberi več
Aleš Oblak

VSTOPNICE ZA EP DEKLET žE NA VOLJO

Slovenska ženska reprezentanca bo 23. avgusta v Lodžu odigrala prvo tekmo evropskega prvenstva, ki ga bodo skupaj gostile Turčija, Poljska, Madžarska in Slovaška. Slovenke se bodo za uvod pomerile s Poljakinjami, na voljo so tudi že vstopnice za vse tekme skupinskega dela.

Preberi več
CEV

MLADI SLOVENCI žAL NE BODO IGRALI NA EP

Slovenska moška kadetska reprezentanca je žal izgubila tretjo tekmo 2. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Naši fantje so morali z 2:3 (-21, 23, -21, 13, 10) priznati premoč gostiteljem, Romunom ter se tako niso uspeli uvrstiti na prvenstvo stare celine.

Preberi več
CEV

SLOVENSKI KADETI šE DRUGIč ZMAGALI

Slovenski odbojkarji so na drugi tekmi 2. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo do 17 let še drugič zmagali. Potem, ko so včeraj slavili nad Dansko, so bili danes, s 3:1 (18, 28, -23, 16), uspešnejši še od Estonije!

Preberi več
CEV

SLOVENCI ZA UVOD SLAVILI NAD DANCI

Slovenska moška kadetska odbojkarska reprezentanca je na uvodni tekmi 2. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo do 17 let premagala Dansko. Naši fantje so bili uspešnejši s 3:0 (21, 13, 20), že jutri, ob 19. uri, pa jih čaka obračun z Estonijo.

Preberi več
OZS

SLOVENCI SE JUTRI PODAJAJO V BOJ ZA EP

Slovenska moška kadetska reprezentanca se jutri podaja v boj za uvrstitev na evropsko prvenstvo do 17 let, ki bo poleti potekalo v Bolgariji. Varovanci Zorana Kedačiča bodo kvalifikacijski turnir skupine D odigrali v Romuniji.

Preberi več
Aleš Oblak

KADETI ZAčELI S PRIPRAVAMI NA KVALIFIKACIJE

Slovenska moška kadetska odbojkarska reprezentanca je v Mariboru začela s pripravami na 2. krog kvalifikacij za evropsko prvenstvo do 17 let, ki ga bodo naši fantje konec aprila odigrali v Romuniji, kjer se bodo pomerili z Dansko, Estonijo in Romunijo.

Preberi več
Aleš Oblak

CHIAPPINI OBJAVIL REPREZENTANčNI SPISEK

Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance, Alessandro Chiappini, je objavil spisek reprezentance za letošnjo sezono, v kateri bodo dekleta nastopila v evropski ligi in na evropskem prvenstvu. Na seznamu je 19 odbojkaric.

Preberi več
Aleš Oblak

PRODANIH žE VEč KOT 3000 VSTOPNIC

Le še 23 tednov nas loči do začetka evropskega prvenstva v odbojki za moške, ki bo od 12. do 26. septembra potekalo tudi v Ljubljani. Prodaja vstopnic je stekla, na OZS so s številom prodanih vstopnic za zdaj zelo zadovoljni.

Preberi več
OZS

ODŠTEVALNIK V LJUBLJANI IN VSTOPNICE

Do septembrskega evropskega prvenstva v odbojki za moške je še manj kot 200 dni. Ta mejnik so na Odbojkarski zvezi Slovenije včeraj obeležili z zagonom odštevalnika na Bregu ob Ljubljanici, stekla je tudi prodaja vstopnic.

Preberi več