Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENSKE ODBOJKARICE JUTRI PROTI ESTONKAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mariboru odigrala prvo tekmo letošnje evropske lige. Slovenke, ki se bodo v skupini B, skupaj z Estonijo, Grčijo in Portugalsko, borile za uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice, se bodo za uvod pomerile z Estonkami

Preberi več
Sebastjan Mavrič

NA PRIPRAVAH TUDI SLOVENSKE MLADINKE

V Draš centru v Mariboru se je danes zbrala slovenska ženska mladinska reprezentanca pod vodstvom Borisa Klokočovnika. Dekleta bodo v sklopu priprav odigrala nekaj pripravljalnih tekem z ameriškimi univerzami.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKAM USPEL TEST PRED ESTONIJO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v Mariboru odigrala zadnjo pripravljalno tekmo pred sobotnim obračunom evropske lige z Estonijo. Naša dekleta so se veselila zmage nad Avstrijkami, boljša so bila s 3:1 (-23, 25, 18, 20).

Preberi več
OZS

SODELUJ: 99 IGRIšč ZA 99 DNI DO EUROVOLLEY-JA

V sredo, 5. junija, se nam pridruži s svojo družino in prijatelji in skupaj z nami obeleži prav poseben mejnik - 99 dni do začetka evropskega prvenstva v odbojki za moške! Pridi v središče Ljubljane, na svojevrstno prireditev "99 igrišč za 99 dni do EuroVolley-ja".

Preberi več
OZS

NA PRIPRAVAH TUDI SLOVENSKE ODBOJKARICE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca se v Mariboru pripravlja na začetek evropske lige, v kateri bodo naša dekleta igrala proti Estoniji, Grčiji in Portugalski. Prvi obračun bodo Slovenke odigrale 25. maja.

Preberi več

KADETINJE DOBILE NASPROTNICE ZA EP

Žreb skupin za evropsko prvenstvo do 16 let je Slovenkam namenil skupino I, ki bo svoje tekme igrala v bližnjem Zagrebu. Naša mlada dekleta pod vodstvom Žive Cof se bodo med 13. in 21. julijem merila s Hrvaško, Rusijo, Finsko, Francijo in Nemčijo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI ZAčELI S PRIPRAVAMI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori in začela s pripravami na letošnjo sezono, v kateri naše fante čakajo kar tri velika tekmovanja, kvalifikacije za Ligo narodov, kvalifikacije za olimpijske igre in domače evropsko prvenstvo.

Preberi več
Matic Klanšek Velej

GIULIANI PRVIč PRED SLOVENSKO SEDMO SILO

Nekaj dni pred zborom moške odbojkarske reprezentance, ki se bo na pomembno poletje že tradicionalno pripravljala v Kranjski Gori, je Odbojkarska zveza Slovenije na novinarski konferenci predstavila novega selektorja Alberta Giulianija.

Preberi več
Aleš Oblak

VSTOPNICE ZA EP DEKLET žE NA VOLJO

Slovenska ženska reprezentanca bo 23. avgusta v Lodžu odigrala prvo tekmo evropskega prvenstva, ki ga bodo skupaj gostile Turčija, Poljska, Madžarska in Slovaška. Slovenke se bodo za uvod pomerile s Poljakinjami, na voljo so tudi že vstopnice za vse tekme skupinskega dela.

Preberi več
CEV

MLADI SLOVENCI žAL NE BODO IGRALI NA EP

Slovenska moška kadetska reprezentanca je žal izgubila tretjo tekmo 2. kroga kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Naši fantje so morali z 2:3 (-21, 23, -21, 13, 10) priznati premoč gostiteljem, Romunom ter se tako niso uspeli uvrstiti na prvenstvo stare celine.

Preberi več