Odbojkarska zveza Slovenije
 
Viljem Klanjšček

SLOVENKE DO POMEMBNE ZMAGE NAD HRVAšKO

Slovenska ženska kadetska odbojkarska reprezentanca je na tretji tekmi evropskega prvenstva na Hrvaškem in v Italiji prišla do zmage nad gostiteljicami, Hrvaticami. Naša dekleta so bila od tekmic uspešnejša po petih nizih, s 3:2 (24 24, -18, 26, -8) in se veselila pomembne zmage.

Preberi več
Pošta Slovenije/OZS

POšTA SLOVENIJE IZDALA ODBOJKARSKO ZNAMKO

Danes je v okviru Pošte Slovenije izšla priložnostna znamka, posvečena evropskemu prvenstvu v odbojki za moške, ki ga bo Slovenija, skupaj s Francijo, Belgijo in Nizozemsko, gostila od 12. do 29. septembra.

Preberi več
OZS

POKAL OBčUDOVALO PREK šEST TISOč OTROK

Nov, čudovit, kar 74 centimetrov visok in skoraj 10 kilogramov težak pokal za evropskega prvaka v odbojki je v minulih nekaj tednih po dolgem in počez prečesal Slovenijo. Nad promocijsko turnejo pokala z gosti so bili navdušeni predvsem najmlajši.

Preberi več

ZAKLJUčEK TROPHY TOURA NA BREZOVICI

Naša odbojkarska karavana je zaključila svojo pot po Sloveniji. Zadnja postaja je bila Osnovna šola Brezovica, ki je pokal evropskih prvakov gostila na zadnji šolski dan.

Preberi več
SMF

POKAL EVROPSKIH PRVAKOV TOKRAT NA RAVNAH

Na predzadnji slovenski postaji Trophy Toura, ki je doslej obiskal 17 slovenskih krajev, smo pokal evropskih zmagovalcev tokrat predstavili na Ravnah na Koroškem, v družbi slovenskih reprezentantov, Korošcev Tineta Urnauta in Klemna Čebulja.

Preberi več

ODBOJKARSKA KARAVANA NA OBALI

Tokrat je promocijska turneja prihajajočega evropskega prvenstva Trophy Tour obiskala osnovnošolce v Izoli in Kopru.

Preberi več

V MISLINJI VSE V ZNAMENJU ODBOJKE

Včeraj je bil v Mislinji pravi odbojkarski praznik! Poleg zmage naših odbojkaric proti Grčiji, ki so se tako uvrstile v finale evropske lige, je na Koroško pripotoval tudi pokal za evropske prvake.

Preberi več
Založba Nika

DANES PREMIERA URADNE HIMNE EUROVOLLEY 2019

V zadnjih letih je vse pogosteje, da velike športne dogodke pospremijo uradne pesmi oz. himne, ki so poleg športnih igrišč zajele tudi radijske valove in televizijske programe, kjer smo lahko občudovali z navijaškim duhom prežete videospote.

Preberi več
Aleš Oblak

DOGODEK 99 DNI DO EUROVOLLEY2019 V šTEVILKAH

Kar 660 se nas je v sredo zbralo v središču Ljubljane. 99 dni pred začetkom EuroVolley-ja je namreč zaživelo vseh 99 igrišč po Stari Ljubljani.

Preberi več

TROPHY TOUR OBISKAL BRASLOVčE IN ŠEMPETER

Po včerajšnji predstavitvi pokala za evropske prvake, se je naša vseslovenska odbojkarska karavana iz turneje EuroVolley preimenovala v Trophy Tour, saj so osnovnošolci dobili priložnost, da se slikajo s pokalom, ki ga bodo konec septembra dvignili novi prvaki stare celine.

Preberi več